Järkyttävä näky kerrostalon viidennessä kerroksessa: Taapero leikki nukella ikkunalaudan reunalla – äiti puhui sisällä puhelimessa

Chilestä on levinnyt karmiva video, jossa pieni tyttö leikkii kerrostalon ikkunalaudan reunalla erittäin vaarallisen näköisesti. Aiheesta uutisoi muun muassa Yahoo News.

Chilessä ohikulkijat saivat todistaa sydämenpysäyttävää näkyä viime viikolla. Vina del Marin rannikkoalueella, Valparaisossa tallennettiin pieni tyttö leikkimässä kerrostalon ikkunalaudalla erittäin vaarallisen näköisesti.

Tyttö leikki yksin viidennen kerroksen ikkunalaudan reunalla, ilman mitään turvakaiteita tai ketään vahtijaa. Manuel-nimisen silminnäkijän mukaan pudotus oli ainakin 12 metriä.

Silminnäkijät kuvasivat lapsen leikin sairaalasta, joka sijaitsi rakennuksen vieressä. (Katso video alta.)


Useiden paikallisten ja ulkomaalaisten uutissivustojen jakamalla videolla voi nähdä, kuinka tyttö ajoittain jopa kurottautuu reunan yli roikottamaan nukkeaan. Yhdessä vaiheessa tytön jalka on jo reunan yli, ennen kuin hän ryömii takaisin ikkunasta sisään.

Viereisen rakennuksen sairaalassa lääkäri huomasi vaarallisen leikin ja soitti poliisille.

– Siellä oli ihmisiä sisällä tytön kanssa mukaan lukien hänen äitinsä, mutta hän puhui ilmeisesti puhelimessa, Manuel kertoo tapahtumista.

Ei ole varmuutta siitä, kuinka pitkään lapsi ehti leikkiä ikkunalaudalla ennen kuin asiaan puututtiin. Manuelin mukaan leikki kesti kuitenkin ainakin muutaman minuutin.

Katso alla olevalta videolta, kuinka 22-vuotias siirtolainen Mamoudou Gassama pelasti parvekkeella roikkuneen 4-vuotiaan!

1:49

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja