Maanviljelijä sahasi jalkansa irti taskuveitsellä päästäkseen pois hirvittävästä pinteestä: "Jokin käski minua jatkamaan"

Amerikkalaisen maanviljelijän karmea kokemus on kuin suoraan elokuvasta. 

Nebraskassa asuva Kurtis Kaser, 63, oli työskentelemässä maatilallaan Penderissä viime kuussa, kun hän astui vahingossa maatalouslaitteeseen järkyttävin seurauksin. Kaser jäi jalastaan jumin käynnissä olevaan ruuvikuljettimeen, joka alkoi runnella jalkaa. 

Mies ei omien sanojensa mukaan kyennyt vetämään jalkaansa pois, eikä hänellä ollut kännykkäänsä mukanaan. Kukaan ei voinut auttaa häntä. Kaser veti taskuveitsensä esiin ja alkoi sahata jalkaansa irti polven alapuolelta. 

– Tunsin sen leikkaavan hermoja… Luulin, että varmasti pyörtyisin, ja jotenkin jokin käski minua jatkamaan, mies kertoi NBC:n haastattelussa. 

Koettelemus oli ohi viidessä minuutissa. Kun hän sai itsensä vapautettua, hän ryömi takaisin kotiinsa 45 metrin päähän soittaakseen hätänumeroon.

Mies toipui sairaalassa viikon, sekä kaksi viikkoa kuntoutuskeskuksessa. Nyt hän toivoo saavansa tekojalan ja pääsevänsä pian kävelemään. Positiviisella mielellä pysyttelevä Kurt muistuttaa, että monen muun tilanne on paljon huonompi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Karmiva onnettomuus muistuttaa hieman kohtausta tositapahtumiin perustuvasta elokuvasta 127 tuntia, jossa James Francon esittämämä Aron Ralston jäi jumiin kanjoniin Utahissa ja vapautti itsensä leikkaamalla oman käsivartensa tylsällä taskuveitsellä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Tämä jalkansa menettänyt mies kiipesi Mount Everestille – katso video:

2:06
Mies menetti jalkansa 40 vuotta sitten ja kiipesi vuorelle!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja