Dr. Phil auttaa Alec Baldwinia

Vaikeuksiin joutunut näyttelijä Alec Baldwin on saamassa apua perhesuhteidensa korjaamiseen tv-tohtori Dr.Phil McGrawlta. Televisiossa ihmisten ongelmia ratkova psykologi kertoi kuluneella viikolla Larry King Live tv-ohjelmassa haluavansa ojentaa auttavan kätensä Baldwinille ja tämän ex-vaimolle Kim Basingerille.

American Idol-juontajan tunnetun Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa vieraillut McGraw kertoi Baldwinin innostuneen tarjouksesta ja soittaneen tv-psykologille, kertoo E!Online.

"Hän kertoi minulle, että hänen ykköstavoitteensa on säilyttää välit tyttäreensä. Tämä on tärkeä juttu- hän ei sanonut, että hän haluaa korjata välinsä, koska mitään korjattavaa ei ole", tv-tohtori painotti

McCrawn mukaan Ireland-tytär on Baldwinin "ykkös prioriteetti". McCraw kertoi myös, että näyttelijällä on ollut vaikeuksia suhteen ylläpitämisessä, koska Baldwin itse asuu New Yorkissa ja tytär puolestaan Los Angelesissa.

Isän ja tyttären yhteiseloa on hankaloittanut myös vuosia jatkunut kiista lapsen huoltajuudesta. Baldwin on tapellut asiasta jo viisi vuotta ex-vaimonsa, näytteli Kim Basingerin, kanssa. Oikeustaistelu jatkuu jälleen perjantaina, kun oikeudessa selvitellään Baldwinin tapaamisoikeutta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat