Donald Trumpin pojalta paksua tekstiä ruotsalaistähden suorituksen jälkeen – "Golfhistorian suurin haistatus"

Ruotsin Henrik Stenson voitti ensimmäisen golfkisansa kohutulla Saudi-Arabian rahoittamalla LIV-kiertueella. Hän sai kisan jälkeen suitsutusta Donald Trump juniorilta, joka lähetti sosiaalisessa mediassa viestin muulle golfväelle.

Stenson on jo aiemmin saanut kritiikkiä, kun hän jätti PGA- ja DP World -kiertueet, jotta voisi osallistua LIV-kiertueelle. Lähteiden mukaan hän sai palkkioksi noin 55 miljoonaa euroa osallistumisestaan. Samalla hänet siirrettiin sivuun Ryder Cup -joukkueen kapteenin paikalta.

Stenson osallistui viikonloppuna ensimmäiseen kisaansa LIV-kiertueella. Kilpailu pelattiin Donald Trumpin omistamalla radalla New Jerseyn Bedminsterissä. Stenson piikitteli kisan jälkeisessä haastattelussa niitä, jotka ottivat hänet pois kapteenin paikalta.

– Pelasin kuin kapteeni, Stenson totesi.

Puheenvuoro sai tukea Trump juniorilta, joka oli paikan päällä seuraamassa kilpailun tapahtumia. Hänen mielestään voitto oli paras tapa iskeä vastaan kaikille niille, jotka ovat kritisoineet LIV-kiertuetta.

– Golfhistorian suurin haistatus tapahtui juuri. Mahtavaa työtä Henrik Stenson, Trump junior kirjoitti julkaisussaan.

Stensonin Euroopan Ryder Cup -joukkueen kapteenina korvannut Luke Donald sanoi maanantaina, että ei ole täysin sulkenut ovea LIV-pelaajian kohdalla. LIV-kiertueella pelaavien pelaajien uskotaan ryhtyvän oikeustoimiin, jotta pääsevät mukaan Ryder Cupiin.

LIV-kiertueella pelaavat Stensonin kollegat Lee Westwood ja Ian Poulter haluaisivat nähdä ruotsalaisen mukana joukkueessa.

– Tästä on tullut politiikkaa ja saamme nähdä, kuinka kaikki menee, mutta siitä ei ole puhettakaan, jos yksi Henrik Stenson on hyvässä kunnossa, on hän mukana Euroopan joukkueessa, Westwood sanoi The Telegraphin mukaan.

– Jos hän pelaa tällä tavalla, niin hän olisi suuri voimavara, Poulter totesi.

Katso alta Donald Trump juniorin päivitys.

Lue myös:

    Uusimmat