Mainos

Directaan suivaantuneet yrittäjät marssivat eduskuntaan

Pienyrittäjät luovuttivat tänään eduskunnassa eri puolueiden edustajille yli 1000 nimen adressin. Adressissa pienyrittäjät ehdottavat lakialoitetta, jolla heidät rinnastettaisiin kuluttajiin ja saataisiin suojalain piiriin.

- Mikäli yrittäjä joutuu riiston kohteeksi, ei hänellä ole mitään muuta mahdollisuutta kuin taistella itse tai maksaa, koska laki ei suojaa yrittäjää, adressissa mainitaan.

Yrittäjät olivat saaneet kimmokkeen adressille kokemuksistaan luetteloyhtiö Directan kanssa. Lähes tuhat yrittäjää on kokenut jouneensa huijauksen kohteeksi ja marssinut poliisin pakeille. Heidän mielestään Directan markkinointi on ollut harhaanjohtavaa ja laskut ylisuuria.

Kansanedustajat olivat yhtä mieltä siitä, että yrittäjien mahdollisuus tulla kuluttajasuojalain piiriin tulee tutkia. Asiasta on tarkoitus tehdä ministerille kirjallinen kysymys.

Nimiä adressiin on kerätty huijaa.info -sivustolla, joka avattiin pian sen jälkeen MTV:n uutiset kertoi Directaa koskevista epäselvyyksistä viime kesäkuussa.

Poliisi tutkii, onko Directa syyllistynyt toiminnassaan törkeään petokseen ja markkinointirikokseen. Esitutkinnan on määrä valmistua kevään aikana.

Keskuskauppakamarin liiketapalautakunta on katsonut jo kahdessa antamassaan lausunnossa Directan markkinoinnin hyvän liiketavan vastaiseksi. Directa on kiistänyt laittomuudet.

Aiheesta lisää:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.