Dinosaurukset tulevat – uskoisitko näihin aprillipiloihin?

Perjantaina 1.4. vietetään aprillipäivää, jolloin on lupa jekuttaa läheisiä koko vuoden edestä. Millainen on sinun unohtumattomin pilasi?

– Aamulehti huijasi lukijoitaan aikoinaan ja menin aivan täysillä lankaan. Tekstissä kerrottiin Tampereen kirjastossa olevan dinosauruksen munia, jotka kuoriutuisivat hetkenä minä hyvänsä. Munat olivat muka lämpölamppujen alla hautumassa ja olin innoissani menossa katsomaan niitä, kunnes lähipiiri kehotti miettimään kahdesti, 30-vuotias nainen nauraa.

– Minulla oli jalka poikki ja se oli leikattu väärin. Sairaala oli syyllistynyt hoitovirheeseen ja kaikki tuntui menevän päin mäntyä. Kaiken kamaluuden keskellä päätin hankkia hieman iloa elämääni ja huijata läheisiäni, että joutuisin uudestaan leikkaukseen, jossa jalkani sahattaisiin kahtia ja luudutettaisiin täysin uudelleen. Vitsini meni läpi kaikilla ja osa ihmisistä suuttui kunnolla totuuden tultua ilmi, 39-vuotias nainen kertoo.

Parhaiten pilan saa onnistumaan, mikäli kehittelee jekkuja, jotka voisivat oikeastikin olla totta.

– Soitin teinipoikana koko perheeni läpi ja kerroin, että saamme tyttöystäväni kanssa perheenlisäystä. Reaktiot olivat mitä mahtavimpia – äidille en kuitenkaan uskaltanut soittaa, 24-vuotias mies nauraa.

Kuvat: Shutterstock

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja