Mainos

Diili-Sampon kunnianhimoinen Metallica-hanke jäissä

MTV3:n Diili-ohjelmasta muistettavan Sampo Kaulasen hanke saada Metallica Lappiin esiintymään ei ole enää viime aikoina edennyt.

Diili-Sampo on jo pidemmän aikaa häärännyt yhdessä Diili-ohjelmasta muistettavien tuttujensa Jouni Talvisen ja Arttu Lipsosen kanssa hullun tavoitteen parissa: Porukan muodostama Sataprossaa-hyväntekeväisyysjärjestö haluaisi saada suosikkibändinsä Metallican Ylläkselle esiintymään.

Bändin tuominen Lappiin vaatisi aikamoisia rahamääriä, sillä aiemmin Sampo on kuvaillut MTV3.fin Viihdeuutisille bändin esiintymisen maksavan reippaan miljoona euroa.

– No tässä on nyt viime aikoina ollut aika hiljaista tuon Metallica-hankkeen suhteen. Ei se oikein ole edennyt mihinkään, Sampo päivittää hankkeen vuoden 2012 tilanteen MTV3.fin Viihdeuutisille.

Hanketta hidastaa sekä rahan että ajan puute. Kaulasella riittää kiirettä kaupan pyörittämisessä Äkäslompolossa Kolarissa.

– Kyllähän se raha on ongelma, kun se maksaisi niin paljon. Ei hanketta olla vielä hylätty, mutta pysytään nyt ensin näissä asioissa, joihin pystyn itse vaikuttamaan. Eli hiihtolomat painavat päälle, joten putiikin pyörittäminen menee kaiken edelle. Eihän sitä kohta pysty edes Souvareita tänne tilaamaan, jos firman asiat unohtuvat. Ja jos mulla olisi Metallican keikan saamiseen tarvittavat summat taskussa jo nyt, jäisin kyllä eläkkeelle, Sampo letkauttaa.

Lapin suurimman kyläkaupan tohinoissa häärivä mies jaksaa kuitenkin uskoa vielä hankkeen mahdollisuuksiin.

– Aihe on kuitenkin mielessä koko ajan. Sitä paitsi, eihän kukaan varmaan aluksi uskonut, että 400 asukkaan kylään saadaan menestyvä 6000 neliön kyläkauppa-yhteisö, Sampo vertaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.