Demi Moore asteli catwalkille lähes tunnistamattomana – rikkoi hiljaisuuden epäonnistuneisiin kauneusoperaatioihin liittyvien spekulaatioiden jälkeen

0:48
Hollywood-tähti Demi Mooren muuttuneesta ulkomuodosta nousi valtaisa kohu - näin hän on muuttunut vuosien saatossa

Muotinäytöksessä muuttuneella ulkonäöllään kohun aiheuttanut Demi Moore puhuu podcastissa julkisesti ensimmäistä kertaa tapauksen jälkeen.

Hollywood-tähti Demi Moore, 58, yllätti tammikuussa astelemalle catwalkille Fendin muotinäytöksessä Pariisin muotiviikoilla. Samaisessa muotinäytöksessä lavalla nähtiin myös 1990-luvun ikonisimpiin huippumalleihin lukeutuvat Kate Moss ja Naomi Campbell sekä Mossin 18-vuotias tytär Lila.

Muotiluomusten sijaan huomio kiinnittyi Mooren osalta kuitenkin tähden muuttuneeseen ulkonäköön. Sosiaalisessa mediassa alettiin spekuloida oitis, että onko muutos peräisin kosmeettisista toimenpiteistä vai ainoastaan epäonnistuneesta meikistä.

Muun muassa Mirror ja People kertovat Mooren rikkoneen hiljaisuuden muotinäytökseen liittyen tämän vierailtua Naomi Campbellin podcastissa.

Moore ei kommentoinut suinkaan ulkonäköönsä liittyviä spekulaatioita, mutta summasi kuitenkin ensimmäistä kertaa tuntojaan siitä, millaista oli astella catwalkille huippumallien kanssa.

– Se iski tajuntaani vasta jälkikäteen, mutta toteutin teinivuosieni unelman. Otin hetken itselleni ja ajattelin, että voi luoja, minä juuri kävelin lavalla kaikkien aikojen tunnetuimpien mallien kanssa, Moore kuvaili Campbellille.

– Tuntui kuin olisin ollut jälleen pikkulapsi.

Moore oli otsikoissa ympäri maailmaa viime keväänä, kun koronaviruspandemia iski toden teolla Yhdysvaltoihin. Tähti linnoittautui kotiinsa aikuisten tyttäriensä Rumerin, 32, Scoutin, 29, ja Tallulahin, 26, kanssa. Yllättäen seurueeseen kuului myös tähden ex-miesBruce Willis

Lehdissä kummasteltiin tuolloin, miksi Willis on eristäytyneenä ex-vaimonsa ja aikuisten lastensa kanssa taloon, joka oli aikoinaan perheen yhteinen koti sen sijaan, että olisi viettänyt karanteenia yhdessä nykyisen puolisonsa ja alle 10-vuotiaiden tyttäriensä kanssa.

Moore sivusi Campbellin podcastissa myös kohua herättänyttä karanteeniaikaansa.

– Olin todella kiitollinen, että pystyimme hidastamaan tahtia ja ottamaan aikaa toisillemme. Se sopi hyvin kuvaan, että Brucekin tuli ja vietti aikaa kanssamme. Se oli siunaus, Moore luonnehti.

Mitä tulee kauneusleikkausspekulaatioihin, kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Mooren arvellaan käyneen kirurgin veitsen alla. Tähti kommentoi huhuja jo vuonna 2010 Elle-lehden haastattelussa kipakkaan sävyyn.

– Minulle on tehty toimenpiteitä, mutta kasvoilleni ei ole tehty mitään. Tämä tuntuu samalta kuin nimittely koulun pihalla. Se sattuu, hän sanoi.

– Ehkä jonakin päivänä menen veitsen alle. Minua ärsyttää niin paljon se, että ihmiset arvuuttelevat toistuvasti, kuinka paljon olen käyttänyt rahaa plastiikkakirurgiaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja