Demi Mooren, 58, lähes tunnistamaton ulkonäkö hämmensi – somessa kuhisi spekulaatioita: "Johtuuko huonoista täyteaineista?"

0:48
Onko Demi Moore käynyt muokkaamassa ulkonäköään kirurgin veitsen alla? Näin hänen ulkonäkönsä on muuttunut vuosien varrella

Demi Moore on joutunut aika ajoin otsikoihin hänen muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi. 

Tähtinäyttelijä Demi Moore, 58, on aiheuttanut jälleen spekulaatiota siitä, että onko hän käynyt muokkaamassa ulkonäköään kirurgin veitsen alla.

Asia nousi puheenaiheeksi, kun Demi oli Fendin mallina Haute Couture -muotiviikoilla Pariisissa ja hänen ulkonäkönsä sokeerasi katsojat.

Demiä ei ollut nimittäin tunnistaa lavalla. Sosiaalisessa mediassa alettiin spekuloida oitis, että onko muutos peräisin kosmeettisista toimenpiteistä vai ainoastaan epäonnistuneesta meikistä.

– En olisi uskonut, että hän on Demi, jos en olisi lukenut otsikkoa, Twitterissä ihmetellään.

– Johtuuko kaikki huonoista täyteaineista? Vai voiko johtua pieleen menneistä varjostuksista?, toinen somekäyttäjä pohtii.

Demi on joutunut uransa aikana aika ajoin otsikoihin, kun hänen on spekuloitu käyvän korjaamassa ulkonäköään plastiikkakirurgin avulla.

Lähes 20 vuotta sitten kerrottiin, että näyttelijä olisi käyttänyt yli 200 000 euroa plastiikkakirurgiaan, ennen kuin esiintyi Charlien enkelit -elokuvassa vuonna 2003.

Neljä vuotta myöhemmin hän tyrmäsi väitteet.

– En tykkää siitä ajatuksesta, että tehdään leikkaus ikääntymisen pysäyttämäiseksi. Se on tapa edesauttaa neuroosejasi. Leikkausveitsi ei tee sinua onnelliseksi, Demi totesi.

Demi totesi vuonna 2019 Daily Mirrorille antamassaan haastattelussa, että hyväksyy luonnollisen ikääntymisprosessin, vaikkakin on ollut aikoja, jolloin hän ei ole tunnistanut itseään katsoessaan peilistä.

– Painovoima on menossa sellaisiin paikkoihin, joista en pidä. Katson välillä peiliin ja sanon, että valehtelet, en näytä oikeasti tuolta, hän totesi. 

Vuonna 2015 dr. Youn totesi Radar Onlinelle, että Demi olisi laittanut täyteaineita tai pistoshoitoja poskipäihinsä.

Tohtori spekuloi tuolloin, että näyttelijällä olisi täyteaineita myös huulissa, otsassa voisi olla botoksia. Kyseessä on ainoastaan arvio, sillä Youn ei ole tehnyt kauneustoimenpiteitä Demille.  

Onko Demi Moore käynyt muokkaamassa ulkonäköään kirurgin veitsen alla? Näin hänen ulkonäkönsä on muuttunut vuosien varrella, katso yltä videolta!

LÄHDE: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja