Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Daniel Ricciardo iloitsee McLarenin hyvästä vauhdista: "Pakottavat meidät ottamaan enemmän irti itsestämme"

12:37
Videolla ennakoidaan Silverstonen kisaviikonloppua.

F1-sarjassa kilpailevan Renault-tallin kuljettaja Daniel Ricciardo kertoo olevansa iloinen ranskalaistallin moottoriasiakkaan McLarenin hyvästä suorituskyvystä.

Formulasarjan entinen suurtalli McLaren on noussut alkukauden suorituksillaan valmistajien sarjan neljänneksi. Ricciardo kertoo brittitallin olevan selkeä mittatikku vauhtiaan vielä etsivälle Renault’lle.

– Heillä on sellainen paketti, jota mekin etsimme. He kykenevät ajamaan suuremmalla downforcella ja paremmalla hyötysuhteella. Heillä on enemmän downforcea, mutta he häviävät silti vähemmän suorilla, Ricciardo kertoi Autosportille.

– Kun käytämme omassa paketissamme enemmän downforcea, niin emme kykene hyöyntämään sitä niin hyvin. Liittyykö se sitten korrelaatioon tuulitunnelissa, niin nämä kaikki asiat täytyy käsitellä.

– Jokin asia ei nyt vain toimi kunnolla. Talli on tehnyt paljon investointeja, mutta mielestäni emme saa rahalle vielä kunnon vastinetta, Ricciardo jatkoi.

Ricciardo näkee McLarenin menestyksen motivoivan niin Renault’ta kuin muitakin keskiryhmän talleja.

– He ovat tällä hetkellä todella nopeita. Osa minusta on siitä oikeasti iloinen, koska he vievät keskiryhmää eteenpäin. He pakottavat meidät ottamaan enemmän irti itsestämme, Ricciardo sanoi.

– En tietenkään nauti häviämisestä, mutta mielestäni se ajaa meitä nostamaan tasoamme. Meidän täytyy löytää keinot heidän tavoittamisekseen, Ricciardo lisäsi.

Aussikuskin mielestä on hyvä asia, että McLaren kilpailee Renault’n voimanlähteellä.

– Se ei jätä meille sijaa selityksille. Se näyttää, että autossa ja paketissa on varaa parantaa, Ricciardo summasi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja