Mainos

Dana siisti bikinirajansa – varoittaa nyt järkyttävistä seurauksista: "En arvannut, että tuo pieni näppylä melkein veisi henkeni"

Dana ajeli karvojaan vuonna 2012, kun hän todennäköisesti sai hyvin pienen haavan.  Pian totuus paljastui: lääkärin ottamista näytteistä oli löytynyt jotakin karmivaa.

Dana Sedgewickin kauneusrutiinit saivat ikävän käänteen, kun hän nirhaisi ihoaan siistiessään alapäänsä karvoitusta. Sedgewick, 44, ajeli karvojaan vuonna 2012, kun hän todennäköisesti sai hyvin pienen haavan.

– Kuten niin monet naiset, pidän bikinirajani siistinä. Joten trimmasin karvani nopeasti uudella partaterällä. Viikonlopun aikana tunsin kuitenkin oloni sairaaksi, ja huomasin pienen näppylän nivusissani, ja se vuoti verta. En ajatellun asiaa kummemmin, koska saan usein ihottumaa karvojen ajelemisesta. En arvannut, että tuo pieni näppylä melkein veisi henkeni, Sedgewick kuvaa.

Nypystä seurasi punaista ihottumaa. Huonovointinen Sedgewick hakeutui oireiden vuoksi lääkäriin, joka määräsi antibioottia mahdollisen tulehduksen hillitsemiseen, kertoo Daily Mail.

Pian totuus kuitenkin paljastui: lääkärin ottamista näytteistä oli löytynyt jotakin tulehdusta pahempaa. Sedgewickilla oli nekrotisoiva faskiitti, lihansyöjäbakteeri, joka aiheuttaa ihon ja jopa lihasten kuolion.

Leikkauksessa Sedgewickin jaloista poistettiin suuri määrä infektoitunutta ihoa. Hän sai kuitenkin verenmyrkytyksen, ja hänet vaivutettiin koomaan.

Selviytymisen todennäköisyys oli noin 30 prosenttia. Sedgewickin munuaiset lakkasivat toimimasta, ja hänen sydämensäkin pysähtyi neljästi.

"Olin onnekas, että selvisin"

Kuin ihmeen kaupalla Sedgewick selvisi koettelemuksestaan.

– Kun heräsin, jalkani olivat siteiden peitossa eikä minulla ollut aavistustakaan siitä, mitä oli tapahtunut. Luulin, että olin ollut auto-onnettomuudessa. Mutta kun lääkäri kysyi, muistanko ajaneeni karvojani, muistin yllättäen trimmanneeni bikinirajaani. Hän kertoi heti, että nivuseni oli tulehtunut, ja olin onnekas, että selvisin.

Neljän vuoden aikana Sedgewick leikattiin 21 kertaa, jotta ihon vauriot saatiin korjattua.

Oli epätodennäköistä, että Sedgewick kykenisi enää kävelemään. Fysioterapian, miehensä ja kolmen lapsensa tukemana hän on kuitenkin kävellyt keppien avustuksella.

Aluksi arvet tuntuivat kammottavilta, mutta lopulta Sedgewick alkoi nähdä ne muistutuksena kokemuksestaan ja upeasta selviytymisestään.

– On uskomatonta ajatella, että pieni sheivaushaava olisi voinut tappaa minut.


***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.