Dana keksi helpon keinon opettaa lapset syömään terveellisemmin: "Tämä toimii oikeasti, lupaan sen!"

Dana täytti jääkaapin hedelmillä ja kasviksilla sekä muilla terveellisemmillä välipaloilla. Hän kertoo TikTokissa, että jo viikon kokeilun tuloksensa lapsetkin syövät terveellisemmin.

Yhdysvaltalainen perheenäiti kertoo TikTokissa kikan, jolla hän on saanut myös perheensä syömään terveellisemmin. Yli 200 000 näyttökertaa keränneestä niksivideosta kertoo News.com.au-sivusto.

Dana on järjestänyt jääkaapin niin, että laatikoissa on aina jotain terveellisiä ruokavaihtoehtoja. Säilytyslaatikoissa on hedelmiä, kasviksia sekä ”helppoja proteiinin lähteitä”, kuten keitettyjä kananmunia.

– Laatikoista löytyy helposti nopeaa välipalaa. Hedelmät ja vihannekset ovat etualalla ja keskellä.

Dana kertoo aloittaneensa tämän jääkaappijärjestelyn vasta viikkoa ennen videon julkaisua, äidin mukaan sen teho oli jo havaittavissa. Myös muut perheenjäsenet ovat innostuneet syömään terveellisemmin. Dana uskoo, että tämä on hyvä tapa opettaa lapset syömään terveellisemmin.

– Nyt he syövät hedelmiä ja vihanneksia samaan tapaan kuin joskus söivät popcornia tai sipsejä, hän kertoi eräällä videolla.

– Tämä toimii oikeasti, lupaan sen!

Kevensi itse 54 kiloa

Danalla on omakohtaista kokemusta painonpudotuksesta, sillä kolme vuotta sitten hän laihdutti 54 kiloa terveellisemmällä ruokavaliolla: hän päätti alkaa syödä lisäaineetonta ruokaa sekä enemmän hedelmiä ja vihanneksia ja varmisti, että jääkaapissa olisi aina jotain terveellistä tarjolla. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hyvinvointivalmentajana nykyisin työskentelevä Dana kertoo videoillaan elämästään munasarjojen monirakkulaoireyhtymän kanssa. Tilillään hän julkaisi myös videon, jolla näkyy kuvat hänestä ennen ja jälkeen keventämisen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nopea narukikka paljastaa, pitäisikö sinunkin keventää. Katso niksi alla olevalta videolta!

Testaa heti! Nopea narukikka paljastaa, pitäisikö sinun laihduttaa 0:37

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta painonhallinta.

Lue myös:

    Uusimmat