Dan jakoi kuvan "v*ttuun covid" -hääkutsusta – somekansa villiintyi koomikon vitsistä: "Kirotuin asia, jonka voisit sanoa hääkutsussa"

Upea ele! Hääpari lahjoitti juhliensa ruoat turvakotiin 1:27
Upea ele! Ohiolaispari Tyler ja Melanie Tapajna lahjoitti häävastaanottonsa ruoat hyväntekeväisyyteen, kun juhlavastaanotto jouduttiin koronaviruksen takia perumaan.

Koomikko väitti saaneensa postissa hääkutsun, jossa koronavirukselle haistateltiin, maskit oli kielletty ja häihin oli valmisteltu "erillinen yskimishuone". Osaan somekansasta kutsu meni täydestä.

Koomikko Dan White jakoi Twitterissä kuvan hääkutsusta, jonka väitti saaneensa postissa. Koronaviruksen vuoksi moni on siirtänyt häitään, mutta Dan julkaisi kuvan kutsusta, joka vaikutti olevan eri maata, kertoo Yahoo.

– Hitto, sain juuri tämän postissa, Dan vakuutteli jakamansa kuvan ohessa.

"Meillä tulee olemaan erillinen 'yskimishuone'"

Danin jakamassa kuvassa on hääkutsu, jonka yläosassa pari nojaa toisiaan vasten otsat vastakkain. Tämän alla on koristeellinen teksti:

"V*ttuun covid-19!

Me pidämme hääpäivämäärämme!

Maskeja ei ole sallittu! (Haluamme nähdä kaikkien kauniit suut)

Meillä tulee olemaan erillinen "yskimishuone"

Otamme paljon kuvia isovanhemmista siltä varalta, että jotakin tapahtuu"

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Kyseessä on vitsi, joka meni joihinkin täydestä

Osa ihmisistä todella hetken uskoi kutsun olevan aito, vaikka Danin ammatin olisi kenties pitänyt vihjata heille totuudesta. Moni kuitenkin ihmetteli, voiko kutsu olla todellinen; osa aneli kauhistuneena jotakuta vahvistamaan, että kyseessä oikeasti on vitsi.

– Kesti hetken tajuta, että tämä on vain satiiria. Se, etten heti tajunnut tätä, todellakin kertoo, millaisia aikoja elämme, nimimerkki Gayger Counter toteaa.

"En malta odottaa, että saamme yskiä yhdessä"

Moni lähtikin innolla mukaan häävitsiin. Osa kertoi jo suorastaan odottavansa yskimishuoneeseen pääsemistä.

– En malta odottaa, että saamme yskiä yhdessä, kuten vanhoina aikoina, David Futernick kirjoittaa.

– Erillinen yskimishuone? Kuvittele, että tunnet yskän tulevan, ja sinun täytyy nousta ja juosta hääpaikan läpi yskähuoneeseen, joka on täynnä muita ihmisiä, jotka hekin yskivät, Supernova Girl maalailee.

"Koronavirus tykkää tästä". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Joo, me tapoimme isoäiti Bettyn, mutta kukat olivat niin kauniita"

Myös hääparin nimet, Fartlander ja Ween, herättivät runsaasti huvitusta; vapaasti suomennettuna nimet voisivat nimittäin tarkoittaa "pierumaata" ja "pippeliä".

– Vau, mitä ihania tarinoita he voivatkaan kertoa myöhemmin! Joo, me tapoimme isoäiti Bettyn, mutta kukat olivat niin kauniita, nimimerkki KJ vitsailee.

– "Haluamme nähdä kaikkien kauniit suut" on kirotuin asia, jonka voisit sanoa hääkutsussa, nimimerkki Charlie in the Box uskoo.

Lue myös:

    Uusimmat