Crowe ja Spencer vihille

Elokuvanäyttelijä Russell Crowe ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Danielle Spencer menivät naimisiin maanantaina. Hääpäivä on samalla myös Crowen 39-vuotissyntymäpäivä. Pari vihittiin Crowen tiloilleen varta vasten rakennuttamassa kappelissa.

Anglikaanipiispa Philip Higgins vihki kappelin ennen hääseremoniaa. Crowe ja Spencer vihittiin normaalilla kaavalla yksinkertaisessa seremoniassa, johon osallistui vain heidän lähimpiä ystäviä ja sukulaisia.

Seremonia ei ollut aivan perinteinen. Morsiamen autoa saattoi hääpaikalle Harley Davidson -moottoripyöräsaattue sekä musta rekka. Lisäksi Crowen tilalle oli viety paljon äänikalustoa illan tansseja varten.

Häävieraista parin hääpuvut suunnitellut Giorgio Armani ja Gladiator-elokuvan ohjaaja Ridley Scott saapuivat paikalle jo hyvissä ajoin. Sen sijaan Crowe vakuutteli paparazzeille, etteivät Heath Ledger, Nicole Kidman ja Sting osallistuneet heidän häihinsä.

Juhlia on vietetty jo koko viikonlopun ajan Crowen tilalla New South Walesin pohjoisosissa. Viikonloppuna on pidetty muun muassa valoshow ja krikettiottelu. Vartijat ovat vartioineet tarkasti Crowen tiloja estääkseen paparazzien pääsyn juhliin. Juhlien yksityisyyttä varjeltiin myös helikopterein.

Lue myös:

    Uusimmat