Mainos

Cristiano Ronaldon entinen joukkuetoveri tylyttää portugalilaistähden pelityyliä – "Hän oli turhauttava pelaaja"

2:56
Videolla Cristiano Ronaldon otteita Juventus-paidassa.

Cristiano Ronaldon entinen joukkuekaveri Jonathan Spector muistaa portugalilaisen olleen Manchester Unitedissa turhauttava pelaaja.

Ronaldo ja Spector pelasivat yhdessä Manchester Unitedissa vuosina 2003-2006. Spector muistaa Ronaldon lahjakkuuden näkyneen pitkälle jo nuorena, mutta portugalilaisen pelityylissä oli parannettavaa.

– Hän oli turhauttava pelaaja. Hänen potentiaalinsa näki selvästi, mutta hän ei ollut vielä täydellinen paketti. Ruud Van Nistelrooy oli varmaan välillä todella turhautunut, koska hän ei voinut tietää, kuinka monta askelharhautusta Ronaldo teki ennen keskitystään, Spector kommentoi American Gamblerin mukaan.

– Hänen kykynsä pallon kanssa ja kykynsä ohittaa vastustaja olivat selvää, ja huomasi, että hänestä tulee vielä erityinen pelaaja, mutta hän ei ollut vielä valmis paketti, Spector muistelee.

Ronaldon mentorina Manchester Unitedissa toimi legendaarinen Sir Alex Ferguson, jolla on erittäin suuri rooli Ronaldon kehityksessä. Myös Spector pääsi seuraamaan läheltä Fergusonin merkitystä Ronaldon uralla.

– Hän on paljosta velkaa Sir Alex Fergusonille ja häntä ympärillä olleille pelaajille siitä, millainen pelaaja hän on nykypäivänä. Ferguson osasi koota hänen ympärilleen sellaisia pelaajia, jotka pystyivät auttamaan heidän ympärillä olevia pelaajiaan kehittymään. Nuo vuodet muovasivat hänestä valmiin pelaajan, Spector toteaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja