Cristiano Ronaldo puhui suoraan kaksintaistelustaan Lionel Messin kanssa – "Se on ohi"

Supertähti Cristiano Ronaldo on puhunut suoraan kilpakumppanistaan Lionel Messistä.

Ronaldo ja Messi ovat taistelleet jalkapallomaailman kuninkuudesta jo toista kymmentä vuotta, mutta hiljalleen supertähtien aika siinä kirkkaimmassa valokeilassa alkaa olla ohi.

Käynnissä olevalla kaudella Messi ja Ronaldo eivät kumpikaan ole enää mukana Mestarien liigassa, sillä molemmat ovat siirtyneet pelaamaan Euroopan ulkopuolelle. Ronaldo siirtyi viime talvena Saudi-Arabiaan ja Lionel Messi suuntasi Floridan auringon alle Inter Miamiin ja MLS:ään.

Jalkapallofanit ympäri maailman ovat saaneet kiistellä pitkään siitä, kumpi pelaajista on parempi. Cristiano Ronaldo vai Lionel Messi? Ronaldon ja Messin keskinäistä kilpailua sähköisti myös se, että he pelasivat pitkään samassa liigassa verivihollisten Barcelonan ja Real Madridin riveissä.

Kaksikko taisteli myös Ballon d’Or -titteleistä kiihkeästi. Messi on onnistunut viemään himoitun pysti itselleen seitsemän kertaa ja Ronaldo viidesti.

Mitä ikinä toinen pelaajista tekeekään, haetaan sille verrokki saman tien siitä toisesta supertähdestä.

Vaikka Messi onkin ollut Ronaldon pahin kilpakumppani, ei kaksikon välillä ole ollut portugalilaistähden mukaan vihaa. Ronaldon mielestä kilpailu hänen ja Messin välillä on ohi.

– Vihaa? En koe sitä niin. Kilpailuasetelma on ohi. Se oli hieno juttu ja katsojat nauttivat siitä, Ronaldo toteaa portugalilaisen Recordin mukaan

– Heidän, jotka pitävät Cristiano Ronaldosta, ei tarvitse vihata Messiä ja päinvastoin. Olemme suoriutuneet hyvin. Olemme muuttaneet jalkapallohistoriaa. Meitä kunnioitetaan ympäri maailman, mikä on kaikista tärkein asia.

Vaikka Messi ja Ronaldo pelaavat nykyään eri mantereilla, on Ronaldo seurannut Messin otteita Yhdysvalloissa.

– Hän seurasi omaa polkuaan ja minä omaani, vaikka pelaammekin nyt Euroopan ulkopuolella. Näkemäni mukaan hän on pärjännyt siellä hyvin, ja niin minäkin (täällä). Perintömme jatkaa eloaan, mutta en näe enää kilpailuamme samalla tavalla, Ronaldo jatkaa.

Jalkapallofanit ovat monesti miettineet, millaiset välit Messillä ja Ronaldolla on keskenään. Ronaldo avasi kaksikon välejä maltillisesti.

– Jaoimme saman näyttämön 15 vuoden ajan. En sano, että olemme ystäviä. En ole syönyt illallista hänen kanssaan, mutta olemme ammattikollegoita ja kunnioitamme toinen toisiamme.

Lue myös:

    Uusimmat