Cristiano Ronaldolta ja Lionel Messiltä toivottiin yhteistä uran lopetusta – portugalilaistähdeltä jäätävä kuitti: "Näytän hyvältä ikäisekseni"

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa – ikävöikö kaksikko toisiaan? 6:16
Videolla Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon haastattelu.

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi olivat molemmat ehdolla Uefan vuoden pelaajaksi. Torstaina pidetyssä Mestarien liigan lohkoarvonnassa palkinto jaettiin kuitenkin Hollannin Virgil van Dijkille. 

Tästä huolimatta supertähtikaksikko nähtiin keskustelevan intensiivisesti toistensa kanssa.

– Olin utelias, sillä jaoimme lavan viidentoista vuoden ajan. En tiedä, että onko sitä tapahtunut aiemmin jalkapallossa. Aina on samaa miestä joka kerta yhdessä lavalla. Se ei ole helppoa. Meillä on tietenkin erinomaiset välit. Emme ole vielä illastaneet yhdessä, mutta toivon, että tulevaisuudessa näin käy, Ronaldo sanoi.

Kaksikolta kysyttiin, onko heillä ikävä toisiaan. Kysymys sai molemmille suuren hymyn kasvoilleen. 

– Se oli mukavaa, kun Ronaldo oli La Ligassa ja varsinkin Real Madridissa. Nyt hän on toisessa huippuseurassa ja seuraamme häntä Espanjasta käsin, Messi totesi.

– Minulla on ikävä pelaamista Espanjassa. Meillä on ollut se taistelu viidentoista vuoden ajan. Hän painostaa minua eteenpäin ja päinvastoin. Se on hienoa olla mukana jalkapallon historiassa. Minä olen siellä ja hän myös, Ronaldo kertoi.

34-vuotiaan Ronaldon pelivuodet vähenevät ja hänelle esitettiinkin pyyntö tilaisuudessa, että voisiko hän lopettaa uransa samaan aikaan kuin Messi.

– Hän on kaksi vuotta minua nuorempi, mutta minusta tuntuu, että näytän hyvältä ikäisekseni. Toivon, että olen täällä mukana ensi vuonna, kahden vuoden päästä ja kolmen vuoden päästä. Ihmiset, jotka eivät pidä minusta, tulevat näkemään minut täällä, Ronaldo totesi.

Ronaldo ja Messi ovat haalineet jalkapallomaailman suurimpia palkintoja kumpainenkin suuren määrän. Uefan parhaan pelaajan titteleitä Ronaldolla on kolme ja Messillä kaksi.

Lue myös:

    Uusimmat