Vähättelyn makua? Cristiano Ronaldo paukautti: "Eroni Lionel Messin kanssa on..."

Keskusteluun maailman parhaasta jalkapalloilijasta tarjotaan lähes aina kahta nimeä: Cristiano Ronaldoa ja Lionel Messiä. Keskustelu siitä, kumpi heistä on parempi, on käytännössä loputonta. Nyt oman kortensa kekoon kantaa suorapuheisesti Cristiano Ronaldo.

MAINOS

UEFA Super Cup

Liverpool - Chelsea suorana lähetyksenä C More Sport 2:lla ja suoratoistopalvelussa keskiviikkona kello 21.00

C Moren sivulle pääset tästä

Siinä missä Messi on veivannut koko ammattilaisuransa Barcelonaa, Ronaldo on Sportingista nuorena lähdettyään pelannut sekä Manchester Unitedissa, Real Madridissa että Juventuksessa. Ronaldon kommentissa hänen ja Messin eroista onkin vähättelyn makua argentiinalaisen suuntaan.

– Eroni Messiin on, että olen pelannut useissa seuroissa ja voittanut Mestarien liigan eri seurojen kanssa, Ronaldo sanoi DAZN:lle.

Nykyisin Juventusta edustavalla Ronaldolla on vyöllään yksi Mestarien liiga -titteli Manchester Unitedin paidassa ja neljä Real Madridin riveissä. Messi on voittanut Barcelonassa neljä Mestarien liigan mestaruutta.

– Olin huippumaalintekijä Mestarien liigassa kuutena kautena putkeen. Ei ole monia pelaajia, jotka ovat voittaneet viisi Mestarien liigan mestaruutta, Ronaldo ylisti itseään.

Portugalilainen jakoi tämän jälkeen kunniaa myös Messille, kehumalla samalla jälleen itseään.

– Messi on erinomainen pelaaja, jota ei tulla muistamaan vain Ballon d’Or (maailman paras jalkapalloilija) -voitoistaan, vaan myös siitä, että hän on kehittynyt minun tavoin vuosi vuotensa jälkeen.

Ronaldo ja Messi on kumpikin palkittu vuoden parhaana jalkapalloilijana maailmassa viisi kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat