Lionel Messiin kohdistunut vaaratilanne tallentui videolle – supertähden turvamies joutui koville Los Angelesissa

MLS-seura Inter Miamin supertähti Lionel Messi joutui vaaratilanteeseen Los Angeles FC:tä vastaan pelatun ottelun jälkeen.

Messi oli itse ottelussa tehokkaalla pelipäällä, kun hän syötti kaksi osumaa Inter Miamin 3-1-voittoon päättyneessä ottelussa.

Ottelun jälkeen Messi joutui vaaratilanteeseen kävellessään turvamiehensä kanssa kohti pukuhuonetta. Yhtäkkiä katsomosta heitettiin vesipullo, joka ohitti vauhdilla Messin pään vain niukasti. Supertähti itsekin hätkähti tilannetta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Messi on saanut Miamissa oman turvamiehen Yassine Cheukon, joka on entinen USA:n laivaston erikoissotilas ja on erikoistunut itsepuolustuslajeihin. Cheukon tehtävänä on suojella Messiä harmeilta jopa ottelun aikana.

Messin ympärillä pyörivästä jättihuomiosta saatiin viiteitä myös viime yön MLS-kierroksella, kun yksi innokas fani juoksi kentälle.

Chueko oli tilanteen tasalla ehtimällä Messin luokse lähes samaan aikaan fanin kanssa ja napaten kannattajan tiukkaan otteeseensa.

Messi oli vetänyt Los Angeles FC:n kotistadionille liudan silmäätekeviä julkisuuden henkilöitä, sillä ottelua oli saapuneet seuraamaan muun muassa näyttelijä Leonardo DiCaprio, laulajatar Selena Gomez ja Britannian prinssi Harry.

Lue myös:

    Uusimmat