Cristiano Ronaldo ja mallityttöystävä kuhertelivat rantavedessä, katso!

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldolla on varmasti vaikeuksia pitää näppejä erossa kuumasta tyttöystävästään Irina Shaykista. Parin vesileikit näyttivät melko intiimeiltä!

Real Madridin joukkueessa pelaava 26-vuotias komistus Cristiano Ronaldo ja hänen mallityttöystävänsä Irina Shayk, 25, nähtiin kuhertelemassa Portugalin rannalla. Ronaldo ei malttanut olla taputtelematta venäläissyntyisen tyttöystävänsä takamusta vesileikkien lomassa.

Laitahyökkääjä näytti tosiaan olevan leikkituulella yrittäessään työntää tyttöystävänsä veteen. Uituaan pari suuntasi takaisin rannalle ottamaan lisää aurinkoa. Vuoden päivät seurustelleella parilla näytti rusketusta olevan jo entuudestaan. Shayk oli verhonnut upean vartalonsa pieniin keltaisiin bikineihin. Selvästi salilla ahkerasti käynyt Ronaldo esitteli lihaksikasta kroppaansa lyhyissä, beigeissä uimahousuissa. Shayk on sanonut, ettei koskaan ole laihdutuskuurilla.

– Uskon, että nainen voi syödä mitä haluaa ja kuntoilla pysyäkseen timmissä kunnossa, oli se sitten salilla käyntiä, pilatesta, uimista tai kävelyä puistossa. Sen pitäisi olla ilo ja positiiviset fiillikset saavat aina näyttämään kauniilta! Henkilökohtaisesti tykkään salilla käymisestä, Shayk kertoi StyleBistrolle.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja