Cristal Snow on ollut sinkkuna 19 vuotta: "Olen vuosi vuodelta sulkeutunut enemmän"

Cristal Snow liikuttuu siskojensa järjestämästä yllätyksestä: "Paras lahja, jonka olen koskaan saanut" 7:13
Cristal Snow liikuttuu Laulu rakkaudelle -ohjelmassa siskojensa järjestämästä yllätyksestä.

Drag-artisti Cristal Snow avautui somessa sinkkuudestaan ja siitä, että se alkaa 19 vuoden jälkeen tympiä. 

Drag-artisti Cristal Snow, 47, jakoi Instagramissa 1. kesäkuuta julkaisun 19 sinkkuvuodestaan ja siitä, että nuorena hänellä oli aina poikaystävä. 

– Joskus kaksikin. Vaihdot tapahtuivat läpsyjen kanssa. Kaikki tykkäsi, mutta kyllästyin kai liian nopeasti. Aina luulin, että sitä voisi olla parempaakin tarjolla. Olin kerran vartin verran kihloissakin. Se oli virhe, Snow kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän kuvailee kirjoituksessaan olleensa jo 19 vuotta itsenäinen ihminen, rakentaneensa uraa ja eläneensä onnellista, itsenäistä elämää. 

– Olen vuosi vuodelta sulkeutunut enemmän ja enemmän parisuhteen mahdollisuutta pois elämästäni. Mutta olen tullut siihen pisteeseen, että alan olemaan se ainut sinkku juhlissa. Kaikilla on joku tai jonkinlainen säätö tai sopimus toisen ihmisen kanssa. Mulla ei ole. Se alkaa tympimään, Snow avautui. 

Hänen mukaansa sinkkuus johtuu osittain siitä, että hän on tottunut yksinäisyyteen. Oma osansa on myös peloilla. 

– Pelkään, että sattuu, koska sitä on kyllä tapahtunut. Mua on satutettu, ja mä olen satuttanut ihmisiä. Ihmissuhteet ovat vaikeita. Yksinäisyys on helppoa. Viime vuonna päätin, että tänä vuonna on muutosten vuosi. Katson vuotta 2023 uusin ruusunväristen lasien läpi ja tänä kesänä aion rohkaistua: sanoa kyllä, kun joku pyytää treffeille. Olenko valmis? No en todellakaan… mutta ei kun pelkoja kohti, Snow päätti kirjoituksensa. 

Radiojuontaja Esko Eerikäinen kävi heittämässä huulta Snow’n julkaisun kommenteissa. 

– Sä et ole edes kosinut, Eerikäinen kirjoitti. 

– Esko! Nyt! Mä oon odottanut sua 15 vuotta. Nyt riittää, Snow vastasi humoristisesti. 

Snow tähdittää Dance Brothers -sarjaa, joka sai maailmanensi-iltansa Netflixissä 10. toukokuuta ensimmäisenä suomalaisena sarjana. 

Lue myös:

    Uusimmat