Cristal Snow etsii miestä deittipalveluista – Tinder yllättänyt monella tapaa

Cristal Snow toivoo löytävänsä elämäänsä rakkauden. Apuna ovat kaikki deittailuun tarkoitetut puhelinapplikaatiot ja tahdonvoima.

Laulaja Cristal Snow on tehnyt päätöksen. Hän on päättänyt saada parisuhteen.

– Luin horoskoopistani, että ravun yksi valttikortti on, että kun se päättää jotain, niin se myös tekee sen. Ajattelin sitten, että jos vain päätän alkavani parisuhteeseen, niin se tyyppikin tulee sieltä, Cristal Snow nauraa MTV.fille.

– Minulla on puhelin täynnä deittiaplikaatioita! Minulle on ne kaikki. En voi jättää yhden varaan!

Snow kertoo pläräilevänsä Tinderin miestarjontaa tasaisesti. Hän hehkuttaa miesten olevan komeita, mutta turhan nuoria.

Deittiaplikaation käyttäytymissäännöt ihmetyttävät poptähteä myös. Moni ei vastaa, kun heitä tervehtii.

– Luulen, että monia jännittää. He laittavat matchin ja sitten menevät paniikkiin, kun huomaavat, että se olenkin minä.

Laulaja haluaa kuitenkin muistuttaa, että julkinen ammatti on vain työpaikka muiden ohessa.

– Olen aika tavallinen, enkä koe olevani Tinderin yläpuolella. Ihan kuin en voisi mennä Tinderiin hakemaan parisuhdetta, koska olen julkisuudessa. Koska kyllä minä menen. Olen ihan avoin kaikelle.

Snow ei myöskään ole päässyt kohtaamaan Tinderin nurjaa puolta.

– Kaikki sanoo, että ovat saaneet siellä jotain kikkelikuvia, mutta en minä ole saanut yhtään kuvaa keneltäkään! Olen ihan järkyttynyt, hän nauraa.

Muutaman Tinderissä tapaamansa miehen kanssa Snow on jutellut enemmänkin, muttei ole vielä ehtinyt treffeille.

Tammikuun lopulla Seiska uutisoi Cristal Snow'n suostuneen Tinder-treffeille. Kohtaaminen ei ole vielä toteutunut työkiireiden takia, ja treffit joutuvat vielä odottelemaan kiireiden tasaantumista.

– Jutellaan ja viestitellään kyllä jatkuvasti. Mukava mies, hän hymähtää.

Ensimmäistä kertaa tilaa pitkälle parisuhteelle 11 vuoteen

Miehen edellisestä merkityksellisestä parisuhteessa on jo 11 vuotta aikaa. Hän on tapaillut ihmisiä, muttei ole ollut vakavissa suhteissa eronsa jälkeen.

– Edellinen suhteeni oli hyvä, mutta ei siitä tullut oikein mitään. Olin myös nuorena sellainen, että jätin kaiken muun taka-alalle ja keskitin kaiken parisuhteeseen. Kun erosimme, päätin keskittyä itseeni. Rupesin rakentamaan uraani, ja se kyllä kannatti!

Uran puolesta Sno'lla on kaikki nyt hyvin. Hän juontaa radio-ohjelmaa YleX:llä. Lisäksi hän esiintyy kevään mittaan useissa televisio-ohjelmissa, joista yksi on MTV:llä maaliskuussa nähtävä Huippujengi. Lauantaina nähtävässä Uuden musiikin kilpailussa Cristal Snow tähtää Suomen euroviisuedustajaksi.

Loppuvuodesta laulaja toivoo pystyvänsä keskittymään musiikin tekemiseen.

Urakeskeisen ja hektisen elämän rauhoituttua ja muututtua tasapainoisemmaksi, on miehellä myös selkeä vaatimus tulevalle kumppanille.

– Olisi kiva, jos saisi ihmisen, joka ei ole hullu. Normaalin ihmisen, joka ei ole mielisairas. Olen itse ihan tarpeeksi hullu, Cristal Snow nauraa.

Huippujengi MTV3lkanavalla 6.3. alkaen

Lue myös:

    Uusimmat