Blondi tuli taloon -sarjasta tuttu Eeva Eloranta nähdään Netflixissä – kyseessä ensimmäinen suomalainen sarja

Näin Blondi tuli taloon -näyttelijä Eeva Eloranta kokee erityislapsen vanhemmuuden 3:18
Katso videolta, miten näyttelijä Eeva Eloranta on kokenut erityislapsen vanhemmuuden.

Näyttelijä Eeva Eloranta esittää Dance Brothers -sarjassa vuokraemäntää.

10. toukokuuta Netflixissä saa ensimmäisenä suomalaisena sarjana maailmanensi-iltansa Dance Brothers, jossa 90-luvun suositusta Blondi tuli taloon -sarjasta tuttu näyttelijä Eeva Eloranta, 68, on mukana. Eloranta esittää vuokraemäntää sarjassa, joka kertoo kahdesta ammattitanssijaksi valmistuneesta veljeksestä, joita tanssiminen ei kuitenkaan elätä. He päättävätkin perustaa tanssiklubin.

Eloranta sai roolin sattumalta erään puhelun seurauksena, jonka hän meinasi tyrmätä heti alkuunsa.

– Olin purkamassa muuton jälkeisiä laatikoita talonyhtiömme kellarissa, kun apulaisohjaaja soitti. Näin heti, etten tunne numeroa ja olin juuri sanomassa, etten tilaa yhtään mitään. Onneksi en ehtinyt sitä ihan kokonaan sanoa. Hän kertoi, että ohjaaja haluaisi minut tähän rooliin, ja tein lyhyen klipin pätkästä käsikirjoitusta. Sen perusteella minut sinetöitiin rooliin. Se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, Eloranta kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa 2. toukokuuta.

Elorannalla on tanssitaustaa itselläänkin, sillä hän aloitti 7-vuotiaana Oopperan balettikoulussa.

– Halusin ammattiballerinaksi, mutta muutimme paikkakunnalle, jossa en voinut harjoittaa klassista balettia. Aikuisvuodet toivat sitten taas mahdollisuuden harjoitella muita lajeja. Olin kauhean liikuttunut tästä roolista ja koko tarinasta, Eloranta kertoi.

Eloranta oli 90-luvulla mukana Blondi tuli taloon -hittisarjassa, jossa hän näytteli Margit Haukkamaata. Sarjan jälkeen Eloranta muutti miehensä kanssa 25 vuodeksi Savoon ja piti koko tuon ajan taukoa näyttelemisestä, sai kaksi lasta ja muun muassa käsikirjoitti kaksi vuotta Samaa sukua, eri maata -sarjaa.

Katso yllä olevalta videolta, miten näyttelijä Eeva Eloranta on kokenut erityislapsen vanhemmuuden.

Katso Eeva Elorannan koko Viiden jälkeen -erikoishaastattelu alla olevalta videolta. Näyttelijä kertoo, miten sai MS-tautidiagnoosin ja miten se vaikuttaa hänen elämäänsä.

Näyttelijä Eeva Eloranta on mukana ensimmäisessä suomalaisessa sarjassa, joka saa maailmanensi-iltansa Netflixissä 16:21
Näyttelijä Eeva Eloranta nähdään pian maailmanensi-iltansa saavassa Dance Brothers -Netflix-sarjassa.

Lue myös:

    Uusimmat