Cristal Snow esittelee varapoikaystävänsä: "Tämä on säälittävää"

Cristal esittelee varapoikaystävänsä – "Mä en ikinä saa parisuhdetta, kun ihmiset näkee miten yksinkertainen mä olen" 0:58
Katso videolta, minkälaisilla Ryde-pehmoleluvideoilla Cristal Snow ja hänen siskonsa Viivi Huuska hauskuuttavat toisiaan.

Viihdetaiteilija Cristal Snow paljastaa Sometähtien sinkkuelämää -ohjelmassa, että hänen varapoikaystävänsä on pehmolelu. 

Sometähtien sinkkuelämää -ohjelman toisen kauden kahdeksannessa jaksossa viihdetaiteilija Cristal Snow, eli Tapio Huuska, esittelee poikaystävänsä. 

– Tää on säälittävää. Mulla on poikaystävänä tyyny. Ja mikä eläin hän edes on? Oh my god, nyt Ryde painut v*ttuun. Jos ihmiset näkevät, millainen olen, niin enhän mä saa ikinä parisuhdetta, kun ihmiset tajuavat, kuinka yksinkertainen olen, Snow tokaisee ja heittää Ryden sängylleen. 

Snow’n mukaan pehmolelu on nimetty potkulautojen mukaan ja hän on entinen linnakundi, jolla on vakava päihdeongelma. Snow keksii yhdessä siskonsa Viivi Huuskan kanssa tarinoita siitä, miten Rydellä milloinkin menee. 

Ohjelman toisella kaudella ovat mukana myös juontaja-malli Anne Kukkohovi, tubettaja Mikael “Mikirotta” Sundberg ja Salkkarit-tähti Emma Nopanen.

Katso videolta, minkälaisilla Ryde-pehmoleluvideoilla Cristal Snow ja hänen siskonsa Viivi Huuska hauskuuttavat toisiaan. 

Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa ke 13.12. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla.
MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat