Cowellin lapsi jäämässä ilman miljoonaperintöä

Musiikkimoguli Simon Cowell on jo ehtinyt miettiä, miten hänen miljoonaomaisuuden käy tulevaisuudessa.

Lauren Silvermanin kanssa esikoistaan odottava Simon Cowell on kertonut Esquire-lehdelle suunnitelmistaan rahojensa sijoittamisen suhteen. Yllättävää kyllä, Cowell ei ainakaan tässä vaiheessa ole huomioinut lastansa raha-asioissaan.

Musiikkimoguli kuuluu 225 miljoonan punnan eli noin 266,3 miljoonan euron omaisuudellaan maailman rikkaimpien joukkoon.

Forbes-lehden listatessa parhaiten tienaavia julkisuuden henkilöitä, jakoi Cowell kolmannen sijan yhdessä Fifty Shades -kirjailija E. L. Jamesin ja mediapersoona Howard Sternin kanssa. Kolmikosta jokainen oli tienannut noin 71 miljoonaa euroa viime vuoden kesäkuun ja tämän vuoden kesäkuun välisenä aikana.

– Aion jättää rahani jollekin, luultavasti joko lapsiin tai koriin liittyvälle hyväntekeväisyyskohteelle, Cowell kertoo lehdelle.

Ilmeisesti Cowellin poikaa tuleekin rahan sijaan saamaan paljon isällisiä neuvoja.

– En usko perinnön jättämiseen sukupolvelta toiselle. Rahan sijaan perinnön on oltava sitä, että toivot antaneesi läheisillesi tarpeeksi mahdollisuuskia, jotta he voisivat hyvin elämässä. Ja että annoit heille aikaasi, opetit mitä tiedät.

53-vuotias Cowell ei aio vielä hetkeen lopettaa tienaamistaan, vaan haaveilee vielä pitkästä työurasta.

– Monet ihmiset vihaavat töitään ja eläkeiässä he nauttivatkin siitä, että heidän ei enää tarvitse työskennellä. Tuollainen ajatustapa kauhistuttaa minua. Itse aion tehdä töitä vielä 80–90-vuotiaanakin.

Mikäli Cowell tulee jättämään omaisuutensa hyväntekeväisyydelle, tulee kohde mitä luultavimmin liittyvään koiriin. Cowell on jo pitkään auttanut koiria lahjoittamalla muun muassa Barbadokselle rakennettavaan koirien turvapaikkaan 10 000 puntaa eli lähes 12 000 euroa ja Kalifornian turvapaikkaan 100 000 puntaa eli noin 118 000 euroa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja