Christina pelasti poikansa neuvokkaalla toiminnallaan vakavan mönkijäonnettomuuden jälkeen – "Se oli kahdesta minuutista kiinni..."

2:34
Christina pelasti poikansa neuvokkaalla toiminnallaan – teki bikineistä kiristyssiteen: "Se oli kahdesta minuutista kiinni..."

Perheenäidin ripeä ja kekseliäs toiminta pelasti hänen 13-vuotiaan poikansa hengen vakavan onnettomuuden jälkeen. Äidin urotyöstä kertoo uutissivusto CNN. 

Peyton Brenner, 13, loukkaantui vakavasti heinäkuun alkupuoliskolla. Oli kaunis, suorastaan kuuman aurinkoinen kesäpäivä.

Peyton ja hänen äitinsä nauttivat säästä uima-altaalla: äiti viilentyen uima-altaassa, Peyton ajellen mönkijällä ympäriinsä.

Yhtäkkiä kokenut kuljettaja menetti ajokkinsa hallinnan ja törmäsi sillä puuhun. 

– Kuulin hänen huutavan äitiä. Nousin uima-altaasta niin pian kuin vain pystyin ja juoksin hänen luokseen, pojan äiti, Christina Brenner muistelee. 

– Heti, kun hän otti kätensä pois jalaltaan, hän kastui läpimäräksi verestä – veri tuli kuin tykin suusta, äiti muistelee järkyttävää tilannetta. 

– Äiti, kuolenko minä, Peyton sai sanotuksi. 

Katso videolta, millaista jälkeä vakava onnettomuus sai aikaiseksi!

”Avaa se!”

Sairaanhoitajana työskentelevä Christina tiesi, että tilanne oli todella vakava: poika oli menettänyt paljon verta, eikä aikaa ollut siksi hukattavaksi. 

Christina pysyi rauhallisena: Hän päätti, ettei tuo ollut hänen poikansa päivistä viimeisin. 

– Ota se uimapuku päältäni, avaa se, äiti ohjeisti poikaansa. 

Kun bikinin yläosa oli poissa, Christina sitoi uikkarit kiristyssiteeksi jalan ympärille. 

 – Se oli elämäni pisin hetki. Tuntui kuin olisin fyysisesti kuollut, odottaen, Christina muistelee. 

”Se oli kahdesta minuutista kiinni”

Kolme ja puoli tuntia myöhemmin Christina pääsi tapaamaan poikaansa sairaalassa. Peytonin selviäminen oli todella ollut bikinien varassa. 

– Ilman sinua hän olisi poissa. Se oli kahdesta minuutista kiinni, Christina muistelee hoitohenkilökunnan hänelle sanoneen. 

Katso Christinan ja Peytonin koskettava haastattelu yllä olevalta videolta!

Lähde: CNN

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja