Christina Hendricks kouluajoistaan: Päälleni syljettiin

Näyttelijä Christina Hendricks on upeavartaloinen kaunotar. Tähden ulkomuodosta pitävät miesten lisäksi myös toiset naiset ja homomiehet. Tähti paljastaa Cosmopolitanille tämän hetken ilonsa ja menneisyyden surunsa.

Näyttelijä Christina Hendricks on tuttu Mad Men -sarjasta. Tänä syksynä hän näyttelee myös Sarah Jessica Parkerin rinnalla elokuvassa I Don´t Know How She Does It.

Näyttelijänlahjojensa lisäksi nainen on saanut paljon huomiota kurvikkaan vartalonsa takia. Tähti on osannut aina rakastaa naisellista kroppaansa. Terve itseluottamus lienee äidin peruja.

– Äitini suhtautui vartaloonsa hyvin kunnioittavasti. En ikinä kuullut hänen kutsuvan itseään lihavaksi. Kun tein mallin töitä, lihoin seitsemän kiloa. Katsoin itseäni peilistä ja sanoin, "näytän ihan naiselta". Tunsin itseni kauniiksi, Hendricks sanoo.

Hendricksin upean ulkomuodon ovat huomanneet niin miehet kuin naisetkin.

– Mieheni mielestä on outoa, että niin monet naiset yrittävät iskeä minua. Myös homomiehet sanovat, "jos olisin hetero, niin…". Mielestäni se on hyvin imartelevaa, Hendricks sanoo.

Vartalonsa tähti pitää kunnossa muun muassa liikkumalla ulkona. Hendricksin naisellisen ulkomuodon alla elääkin oikea maalaistyttö.

– Ikävöin heinän ja maatilojen tuoksua. Tykkään jopa lypsää lehmää, nainen paljastaa.

Hendricks nauttii tämän hetkisestä elämästään täysin rinnoin. Menestys tuntuu varmasti hyvältä naisesta, joka ei ole aina ollut ympäristön suosikki.

– Minua ei oikein hyväksytty koulussa. Siellä oli pitkä käytävä, jonka molemmilla puolilla oli kaappeja. Lapset istuivat niiden päällä ja sylkivät päälleni. Jos jotakin tuosta ajasta opin, niin sen, että kannattaa pysyä rehellisenä itselleen, tähti muistelee.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan 10/2011

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja