Christina Aguileran oudot kömmähdykset ihmetyttävät

Laulajatar on lähiaikoina aiheuttanut hämmennystä koheltamisellaan.

Christinan on kerrottu masentuneen pahasti avioerostaan Jordan Bratmanin kanssa viime lokakuussa. Hetki ennen virallista avioeroilmoitusta nainen nähtiin paikkauttamassa auennutta huultaan sairaalassa. Hän kertoi kaatuneensa liukuportaissa. Christinan uusin albumi Bionic ei ole menestynyt läheskään toivotulla tavalla ja hän onkin valitellut vain lasten takia jaksavansa nousta sängystä aamuisin, kertoo The Sun -lehti.

Kuukausi avioeron jälkeen Christina nähtiin jo uuden miehen seurassa. Hän sittemmin myönsi suhteensa Matt Rutleriin. Pariskunta vietti joulukuussa tähden 30-vuotissyntymäpäiviä julkisesti yhdessä ja Christinan kerrotaan sammuneen sänkyynsä jo hyvissä ajoin illan aikana. Muutenkin hänen railakas juhlimisensa on huolestuttanut lähipiiriä eron jälkeen.

Tähden yksityisiä kuvia levisi nettiin hakkerin tunkeuduttua hänen stailistinsa tiedostoihin joulukuussa. Kuvissa Christina oli vähäpukeisena sovittamassa vaatteita makuuhuoneessaan. Laulajatar on lähiaikoina nähty edustamassa erittäin niukoissa asusteissa ja mediassa on ihmetelty hänen painonnousuaan.

Christina kertoi saaneensa toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa saadessaan tilaisuuden esittää Yhdysvaltojen kansallislaulun Super Bowl -finaalin avajaisissa. Laulajatar sekosi kuitenkin nolosti sanoissa ja joutui kovaan mediamyllytykseen. Viikonloppuna Aguilera kaatui lavalla Grammy -gaalassa kesken esityksen laulaessaan Aretha Franklinin tunnettua kappaletta.

Kömmähdysten myötä media tarkkailee tiuhasti tähden liikkeitä, joten nähtäväksi jää mitä seuraavaksi on luvassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat