Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Chorizo-voitaikinaveneet

Julkaistu 03.01.2013 08:42

Suolainen, lämpimänä tarjottava alkuruoka.

5 kpl isoja tai 10 kpl keskikokoisia veneitä

1 pkt Myllyn Paras Voi- tai Torttutaikinalevyjä (500 g)

Täyte:
100 g chorizo-makkaraa kuutioituna
150 g pippurista tuorejuustoa (esim. Afrikan pippuri)
½ dl tuoretta rakuunaa silputtuna

Voiteluun:
munaa

Ota taikinalevyt sulamaan. Valmistele täyte niiden sulaessa.

Tee veneet uuninkestäviin kippoihin, mieluiten mataliin, soikeisiin. Voitele kipot öljyllä.

Leikkaa taikinalevyjen tai puolitettujen taikinalevyjen (neliön muotoisten) kulmiin viillot. Aseta levyt voideltuihin kippoihin. Kipon koko vaikuttaa siihen, kannattaako vene tehdä koko levystä (iso) vai neliöstä (keskikoko). Laita kullekin pohjalle reilusti kaikkia täyteaineita keskelle. Nosta kulmat ylös täytteen päälle. Nipistä hyvin kiinni. Voitele munalla. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 20-25 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä täytteessä tuorejuuston tilalla valko- tai sinihomejuustoa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Pikkusuolaiset hyrrätTuliset salami-voisarvet pikkujouluihinKantarellisarvetLätkäfanin lohikiekotVälimerellinen voileipäkakkuChilihärkä-tähtitortut
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:59
    Vapaa-aika

    Tutkijat selvittivät, miten todennäköisimmin voitat kivi, paperi, sakset -pelin

  • Eilen17:33
    Aivoterveys

    Älypuhelin voi rapauttaa keskittymiskyvyn – näin aivotutkija korjasi rutiinejaan: "Pari iltaa meni"

  • Eilen14:45
    Verkkohuijaukset

    Huijausvaroitus: Saitko tällaisen viestin "S-Pankilta"? Älä mene lankaan!

  • Eilen12:44
    Autot

    Kiinalainen autovalmistaja yritti esitellä uuden katumaasturinsa voimaa – testi meni vaarallisella tavalla pieleen

  • Eilen12:02
    Auton varusteet

    Mitä hyötyä on auton maskipeitosta?