Mainos

Cheek myöntää: Stadion-keikassa suuri taloudellinen riski

Suosikkiräppäri Cheek myöntää, että ensi elokuun jättikeikka Olympiastadionilla on suuri riski taloudellisesti. Artisti on varannut paikan käyttöönsä viiden päivän ajaksi.

Räppäri Cheek järjesti tiistaina tiedotustilaisuuden, jossa hän paljasti esiintyvänsä ensi vuonna Helsingin Olympiastadionilla.

Cheek on ensimmäinen kotimainen sooloartisti, joka konsertoi Olympiastadionilla.

– Toki jännitän keikkaa. Se tulee olemaan kuusi kertaa isompi kuin jäähallikeikat, ja vielä vuosi sitten tuntui absurdilta ajatella niitäkään, Cheek kertoo MTV.fille.

Räppäri myöntää, että 23. elokuuta järjestettävä keikka pyörii mielessä myös öisin.

– Kyllä tämä on tullut uniin. Nyt kun tämä on julkistettu, pystyn ottamaan hetken rennommin ja alkaa suunnitella konserttia. Siinä on paljon tekemistä, että saadaan aikaan tarpeeksi räjähtävä show.

Cheekin mukaan Olympiastadionin tuki on ollut suuressa roolissa keikan toteutumisessa. Konserttia miettineen Cheekin idea nytkähti ratkaisevasti eteenpäin, kun Olympiastadionilta otettiin yhteyttä ja tiedusteltiin halukkuutta esiintyä jättiyleisölle.

Yli 40 000 ihmistä vetävän tapahtuman järjestäminen tulee olemaan Cheekille myös taloudellisesti suuri satsaus.

– Taloudellinen riski on iso. Olympiastadion pitää varata viideksi päiväksi tätä varten, ja on tarkoitus satsata niin paljon kuin ikinä pystyn. Kyllä siihen laitetaan kaikki paukut kiinni, Cheek lupaa.

Jättikeikan järjestämisessä tarvitaan apua sadoilta ihmisiltä.

– Jäähallikeikat työllistivät noin sata ihmistä, joten eiköhän tämä mene lähemmäksi viittä sataa, Cheek uskoo.

Suosionsa huipulla paistatteleva artisti tietää, että idea keikasta kymmeniä tuhansia ihmisiä vetävällä areenalla on suuruudenhullu.

– Toivon, että tämä tulee olemana hulluin ja isoin asia urallani. Toivottavasti mielikuvitukseni ei tuota enää mitään tätä hullumpaa, Cheek nauraa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.