Cheek tiedotti: Konsertti Olympiastadionille!

Supersuosittu räppäri Cheek keräsi Suomen median kokoon tiistaisessa tiedotustilaisuudessaan.

Räppäri Cheek jatkaa menestystarinaansa asettamalla tavoitteita korkealle. Cheek paljasti tiistaisessa tiedotustilaisuudessa järjestävänsä ensi vuonna konsertin Olympiastadionilla. Syksyllä Cheek esiintyi loppuunmyydylle Helsingin jäähallille, mutta nyt hän tavoittelee suurempaa yleisöä isommalla keikkapaikalla.

– Ensi elokuussa Kuka muu muka -kiertue päättyy konserttiin Helsingin Olympiastadionilla. Lupaan, että se on kaksi kertaa räjähtävämpi kuin mikään, mitä oon aiemmin tehnyt, Cheek kertoi.

– Hallikeikoista jäi niin positiivinen energia, kaksi viikkoa sitten tämä lyötiin lukkoon, nyt painetaan täysiä tällä tiellä,

Cheek on vihjannut nyt toteutuvaan haaveeseensa jo biisissään Kuka muu muka:

– Moni vesseli höpöttää olevansa stadin kovin, mä kelasin rokkaa ens vuonna stadionin, Cheek riimittelee.

Olympiastadionin keikan liput tulevat myyntiin maanantaina 25.11. klo 9 Lippupalvelussa. Myös Olympiastadionin markkinointijohtaja Marju Paju kommentoi konserttia Warner Musicin tiedotteessa:

– Tuleva tapahtuma on merkityksellinen myös Olympiastadionin 75-vuotisessa historiassa, sillä koskaan aikaisemmin ei ole suomalaisartisti täyttänyt stadionia, joka tietysti on yhteinen tavoitteemme.

Vuodesta 2001 lähtien uutterasti uraansa rakentanut Cheek on kulkenut menestyslevystä toiseen viime vuosina. Vuonna 2012 pankki räjähti seitsemännellä studioalbumilla Sokka irti ja duetot suosittujen artistien, kuten Sami Saaren ja Jonne Aaronin kanssa tekivät Cheekistä koko kansan tunteman muusikon. Vuonna 2012 Cheek kutsuttiin myös Linnan juhliin.

Tänä vuonna Cheek on vaan lisännyt bensaa liekkeihin julkaisemalla Kuka muu muka -albumin. Albumi myi triplaplatinaa alle kahdessa viikossa. Syksyllä Cheek myös esiintyi kahtena iltana peräkkäin loppuunmyydylle Helsingin jäähallille.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat