Mainos

Charles Taylorin oikeudenkäynti lykkääntyi jälleen

Taylor on boikotoinut aikaisemmin oikeuden istuntoa, sillä hänen mielestään puolustukselle ei ole annettu riittävästi aikaa.

Sotarikoksista syytetyn Liberian entisen presidentin Charles Taylorin oikeudenkäynti Haagissa ei päässyt käyntiin tänäänkään. Istuntoa siirrettiin viikolla eteenpäin, koska Taylor on edelleen ilman puolustusta.

Kun oikeudenkäynti kolme viikkoa sitten alkoi, Taylor boikotoi istuntoa, koska hänen mukaansa oikeudenkäynti ei ole tasapuolinen. Hän myös antoi potkut asianajajalleen ja valitti, ettei hänen puolustukselleen ei ole annettu riittävästi aikaa eikä varoja. Sama linja jatkui maanantainakin: Tayloria ei oikeudessa nähty ja hänen edustajansa vaati jälleen lisää aikaa ja rahaa asianajajien hankkimiseksi.

Tuomareita Taylorin toiminta ei miellyttänyt, varsinkin kun tämä oli aiemmin pyytänyt lupaa saada puolustaa itse itseään.

- Jos herra Taylorin pyyntö olisi vilpitön, hänen pitäisi olla nyt täällä paikalla, moitti tuomari Julia Sebutinde. Oikeus kokoontuu uudelleen 3. heinäkuuta.

Tayloria syytetään sotarikoksista Sierra Leonen sisällissodassa 1991-2002.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.