Charles Leclerc toppuuttelee puheita Ferrarin suosikkiasemasta: Mercedes ei ole paljastanut korttejaan

Ferrari-tallin nostaminen F1-kauden ennakkosuosikiksi talvitestien avausviikon jälkeen on vielä ennenaikaista, katsoo italialaistallin kuljettaja Charles Leclerc.

Mercedes ja Red Bull julistivat Barcelonassa Ferrarin olevan selvästi muita edellä autonsa suorituskyvyssä. Leclerc kiittelee ajokkinsa ominaisuuksia, mutta tallin suosikkiasemalla monacolaiskuski ei halua spekuloida.

– Auto on todella helppo ajaa, mikä tekee tilanteesta myös minulle kuljettajana helpomman. Testeissä kuitenkin bluffataan aina, joten kierrosaikoja ei tulisi korostaa nyt liikaa, Leclerc kommentoi.

– Olen varma siitä, ettei Mercedes ole paljastanut kaikkia korttejaan, kuten emme ole mekään. Tiedämme automme vahvuuden, mutta sitä emme tiedä, miten vahvoja vastustajamme ovat, Leclerc jatkoi.

Varikolla monet veikkailevat Leclercin laittavan kauden mittaan tallitoverinsa Sebastian Vettelin koville. Kimi Räikkösen paikan tallissa ottanut monacolainen vetää kuitenkin vaatimatonta linjaa.

– Ihmisten ei pidä unohtaa sitä, että tämä on vasta toinen kauteni. Tarvitsen aikaa kasvaa tähän rooliin. En lähde Australiaan voittamaan ensimmäistä kisaa. Minun tavoitteeni on tehdä hyvää työtä, Leclerc alleviivasi.

F1-testit jatkuvat ensi tiistaina ja päättyvät perjantaina. 

Lue myös:

    Uusimmat