Charles Leclercillä tunteikas testipäivä Ferrarilla: "Olin odottanut tätä päivää niin kauan"

Ferrari-tallissa Kimi Räikkösen paikan perinyt Charles Leclerc kertoo ensimmäisen testipäivänsä italialaistallin autolla olleen tunteellinen kokemus.

Ylälaidan videolla Kimi Räikkösen ensimmäiset metrit Sauberilla.

Leclerc ei selvinnyt avaustestistään Abu Dhabissa ilman kolhuja, mutta päivän mittaan 135 kierrosta urakoinut monacolaiskuski piti yllä hyvää vauhtia.

- Tietenkin päivä oli tunteikas, koska Ferrarin ajaminen on erityistä. Olin odottanut tätä päivää niin kauan ilman varmuutta siitä, että se koskaan toteutuisi. Siihen ja tekemäämme työhön olen tyytyväinen, Leclerc kertoi tallinsa kotisivuilla.

- Saimme ajettua läpi kaikki ohjelmat, jotka keskittyivät vertailemaan tämän ja ensi kauden renkaita. Testi oli minulle tärkeä, koska sain samalla tutustua talliin paremmin, vaikka osa ihmisistä olikin minulle entuudestaan tuttuja Ferrarin kuljettaja-akatemiasta.

Monacolaisella on alla vahva tulokaskausi Sauberilla, mutta tulevat odotukset ovat aivan eri luokkaa.

- Seuraavien viikkojen aikana haluan hioa itseni parhaaseen mahdolliseen kuntoon ja ottaa vastaan oppia tallitoveriltani ja koko tallin väeltä. En malta odottaa ensi kauden alkua, Leclerc kiteytti.


Lue myös:

    Uusimmat