Sebastian Vettel vakuuttaa Charles Leclercin olevan uhka: “Hänet on otettava todella vakavasti”

Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettel ei halua aliarvioida tallitoverinsa Charles Leclercin mahdollisuuksia alkavalla F1-kaudella.

Viime viikolla Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto kertoi Vettelin olevan tallin kuljettajaparin prioriteetti ennen Leclerciä. Vettel ei kuitenkaan halua julkisesti ottaa ykköskuskin viittaa harteilleen.

– Hän on täysi vastustaja. Hän on autossa syystä, joten minun on otettava hänet todella vakavasti. Tallikaveria vastaan käyty kilpailu on aina tiukkaa, mutta tärkeintä on kehittää tallia eteenpäin, Vettel kertoi gpfans.comin mukaan.

– En tunne häntä vielä tallitoverina. Kaikki ovat erilaisia, mutta en halua tehdä näistä asioista liian monimutkaisia. Suhtaudun tilanteeseen varsin suoraviivaisesti. En aio kehittää mitään ongelmia, enkä myöskään odota Charlesin tekevän niin, Vettel jatkoi.

Leclerc aloitti taipaleensa Ferrarilla lupaavasti kellottamalla Barcelonan testeissä tiistaina päivän nopeimman kierrosajan 1.18,247. Monacolaiskuski urakoi päivän aikana kaikkiaan 157 kierrosta.

Lue myös:

    Uusimmat