Charles Leclerc otti kantaa Ferrarin tulevaan kuskivalintaan – "Olisin silloin ehdottoman tyytyväinen"

Charles Leclerc jatkaisi mielellään Sebastian Vettelin aisaparina Ferrarilla myös kauden 2020 jälkeen, monacolainen vannoo. 

Vettelin, 32, sopimus italialaistallin kanssa päättyy tähän vuoteen, joten Ferrarin pitää pohtia tiimikaveri Leclercille, joka on sopinut jatkostaan kauden 2024 loppuun saakka. 

Raportit Italiasta kertovat, että Ferrari on tarjonnut Vettelille vain vuoden jatkoa nykyistä huomattavasti pienemmällä palkalla. Esiin on nostettu myös Daniel Ricciardon ja Carlos Sainzin nimet. 

Vettelin ja Leclercin välillä räiskähteli radalla viime kauden aikana, mikä on lisännyt puheita Vettelin lähdöstä. Leclerc toteaa kaiken olevan kunnossa kaksikon välillä. 

– Olen hyvin tyytyväinen Sebin kanssa. Suhteemme oli hyvä, vaikka meillä oli muutamia ongelmia radalla. Suhde on ollut aina hyvä, vaikka se ei ole aina näyttänyt siltä ulos päin, Leclerc totesi videopressissä. 

Ensimmäisen kautensa Ferrarilla ajanut Leclerc löi Vettelin voitoissa, paalupaikoissa, pisteissä ja palkintosijoissa. 

– Kunnioitan Ferrarin valintaa tulevasta tallikaveristani, ja minun tehtäväni on sopeutua kaveriin vieressäni. Tallikaverilta voi myös aina oppia. 

– Toivotan kenet tahansa tervetulleeksi. Mutta jos Seb jää, olisin silloin ehdottoman tyytyväinen, Leclerc kommentoi. 

Leclerc, 22, on ajanut koronatauon aikana virtuaalikisoja. Hän on napsinut voittoja myös uuden aluavaltauksen puolella. 

Hän haluaisi ajaa virtuaalisesti myös Vetteliä vastaan. Saksalainen kertoi hiljattain hommanneensa simulaattorin

– Lähetän hänelle viestin, että meidän pitää kokeilla, kun hän saa asennustyöt valmiiksi. Siitä tulee hauskaa, Leclerc summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat