Charles Leclerc taas ykkönen – monacolaisen voittojuhlista hohdokkuus kaukana

Charles Leclerc voitti toisen osakilpailun peräkkäin formula ykkösten e-urheilusarjassa, kun hän viiletti ensimmäisenä virtuaaliselle ruutulipulle Kiinan osakilpailussa sunnuntaina. 

Ferraria edustava Leclerc, 22, ajoi voittoon paalupaikalta. Hän kukisti Red Bullin Alexander Albonin reilun kahden sekunnin erolla. Kolmas oli Renault-kalustolla kisannut F2-kuski Guanyu Zhou.

– Itse asiassa nautin todella paljon pelaamisesta, ja striimauksesta, Monacon-kodistaan kisoihin osallistuva Leclerc kommentoi Twitterissä. 

– Ja nautin vielä enemmän kun voitan, mutta kisan jälkeiset juhlat tuntuvat hieman erilaisilta. Tietokoneen sulkemisessa ja pastan keittämisessä sen jälkeen ei ole samaa hohtoa kuin samppanjan suihkuttamisessa palkintokorokkeella. 

Kaksi viikko sitten Leclerc voitti e-urheiludebyytissään Australian GP:n. E-urheilusarjan avanneen Bahrainin kisan voitti Zhou.

Oikea F1-sarja on jäissä koronaviruspandemian takia. Viimeisimmän suunnitelman mukaan kausi yritetään käynnistää Itävallassa heinäkuun alkupuolella

Lue myös:

    Uusimmat