Sebastian Vettel suunnittelee uutta aluevaltausta – ”Olen kuullut siitä paljon”

Nelinkertainen F1-maailmanmestari Sebastian Vettel harkitsee kilpailemista simulaattorilla. Hiljattain hänen nuori Ferrari-tallikaverinsa Charles Leclerc näytti esimerkkiä ottamalla voiton debyytissään Australian virtuaalisessa F1-kisassa.

Myös kokeneempaa Vetteliä houkuttelee Crash.netin mukaan osallistuminen simulaattorikisoihin, kun varsinainen F1-sarja on tauolla koronaviruspandemian myötä.

– Totuus on, että sain simulaattorin vasta pari päivää siten, joten en ole ollut (aiemmin) innostunut, koska minulla ei ole ollut mahdollisuutta, Vettel sanoi videokonferenssissa kotoaan Sveitsistä.

– Olen kuullut siitä paljon asioita, joten ajattelin, että minun pitäisi saada sellainen ja yrittää, mutta minun täytyy vielä asentaa se kunnolla. Yleisesti ottaen en näe minulla uraa edessäni simulaattorikisaamisessa – ajattelen, että se on enemmän jotain, jota yrittää hauskuuden vuoksi.

Vettel kertoo pelanneensa muinoin erinäisiä pelejä, mutta siitä lähtien, kun hänellä on ollut lapsia, pelaaminen ei ole ollut päällimmäisenä hänen mielessään.

Vettel kuitenkin pohdiskeli, että nyt voisi olla aikaa. Saksalainen myös kehui Leclercin voittoa hyväksi ”hänelle ja tiimille”.

– Olen tietoinen, että osa ihmisistä ottaa sen hyvin vakavasti ja viettää sen parissa paljon aikaa, mutta minä nautin myös muiden asioiden tekemisestä, joten tämä tulee olemaan sekoitus niitä, Vettel summaili.

Simulaattorikisaamisessa ovat Leclercin ohella kunnostautuneet muun muassa Red Bullin Max Verstappen ja Alexander Albon sekä McLarenin Lando Norris.

Lue myös:

    Uusimmat