Itävallassa Max Verstappenin päihittämäksi joutunut Charles Leclerc muutti lähestymistapaansa – "Hauskin kisa F1-urallani""

Charles Leclerc oli monessa mukana, kun hän ajoi kolmanneksi Iso-Britannian F1-kisassa sunnuntaina. Leclerc oli olosuhteisiin nähden tyytyväinen kilpailuunsa.

Kolmannesta ruudusta kilpailuun lähtenyt Leclerc taisteli useampaan otteeseen kisan aikana Red Bullin Max Verstappenin kanssa. Erittäin lahjakas kaksikko kävi sijoituksista toistuvasti kovaa taistelua, jonka aikana kuljettajat olivat useamman kerran rengas rengasta vasten. Leclerc nautti kilpailusta täysin siemauksin.

– Tämä oli hauskin kisa F1-urallani. Hienoa, että tuomaristo antoi meidän kisata hieman vapaammin. Se on ollut johdonmukaista parissa viime kilpailussa. Olen iloinen, että muutin lähestymistapaani ja olin aggressiivisempi täällä, Leclerc toteaa viitaten Itävallassa Verstappenin kanssa käytyyn kamppailuun.

Leclerc putosi turva-auton aikana kuudenneksi, mutta nousi takaisin kolmanneksi ohitettuaan ensin Pierre Gaslyn, minkä jälkeen edellä ajaneet Sebastian Vettel ja Verstappen kilkkasivat toisensa pois radalta.

– Olin hieman onnekas Maxin ja Sebastianin tilanteessa, mutta olin myös erittäin epäonninen turva-auton aikana, joten loppujen lopuksi ansaitsimme olla kolmansia.

F1-kannattajat valitsivat äänestyksessä Leclercin Päivän kuljettajaksi. Vaikeuksien kautta palkintokorokkeelle selviäminen ei kuitenkaan tunnu maukkaammalta kuin voitto.

– Ei tämä tunnu voitolta. Oikeastaan en edes tiedä, miltä voittaminen F1:ssä tuntuu. Olen aika varma, että olisin tätä onnellisempi, Leclerc naurahtaa. 

Lue myös:

    Uusimmat