Ceara pudotti painoaan elämäntaparemontin avulla 89 kiloa – roikkuvaa ihoa poistettiin lähes 30 000 euron operaatiossa: "On tärkeää olla rehellinen..."

Ceara näyttää rehellisellä videolla, kuinka kauneusleikkaukset muuttivat hänen neljässä vuodessa noin 89 kiloa laihtunutta kehoaan.

Ceara Crawford, 32, laihdutti noin 89 kiloa neljän vuoden aikana. Hän kertoo kamppailleensa painonsa kanssa jo vuosien ajan. Cearan muodonmuutoksesta uutisoi Daily Mail.

–  Olen ollut suurikokoinen elämästäni ainakin 25 vuotta, Ceara kertoo.

Painavimmillaan nainen painoi yli 158 kiloa.

–  Erosin entisestä poikaystävästäni ja muutin tapojani. Tein töitä raitistumisen eteen ja elämäntaparemontin yhteydessä laihduin 89 kiloa neljän vuoden aikana, Ceara kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Neljän vuoden elämäntaparemontin jälkeen Cearalla oli runsaasti löysää ihoa kehossaan. Se on asia, jota harvoin näytetään avoimesti, kun ihminen laihtuu. Ylimääräistä ihoa oli vatsan seudulla, rinnoissa, selässä ja käsivarsissa. Löysä ja roikkuva iho masensi Cearaa ja muistutti häntä menneisyydestä.

– Laihtuessani löysää ihoa jäi runsaasti jäljelle. Tunsin olevani loukussa, hän kertoo.

Hän päätti vuosi sitten tammikuussa 2021 poistattaa ylimääräistä ihoa kirurgisesti. Samalla Cearan takapuoleen siirrettiin rasvaa ja rintoja kohotettiin.

– Leikkaukset muuttivat elämäni täysin, hän kertoo.

Läpinäkyvyyttä muodonmuutokseen

Ceara haluaa olla läpinäkyvä suuresta muodonmuutoksestaan.

– On tärkeää olla rehellinen siitä, mitä leikkauksia olen itselläni teettänyt, jotta voin antaa realistisen kuvan siitä, mitä laihduttamalla voi saada aikaan. Haluan myös rikkoa kauneuskirurgian stigmaan, hän kertoo.

Kokonaisuudessaan Cearan vartaloa voimakkaasti muokannut operaatio maksoi lähes 30 000 euroa. Hän kertoo, että hänen kuppikokonsa vaihtui 46G:stä 34C:hen. Vatsaa kiristettäessä roikkuvaa ihoa poistettiin yli kolmen kilon verran.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

– Haluan painottaa, että se mikä toimii minulla, ei välttämättä toimi sinulla, Ceara painottaa.

Terveelliset elämäntavat

Arjessa Ceara seuraa ketogeenistä ruokavaliota ja liikkuu säännöllisesti.

– Rakastan kuntoilua, erityisesti painonnostoa, juoksua ja joogaa, hän listaa.

Ceara toivoo, että ihmiset lopettaisivat nopeiden pikadieettien perässä juoksemisen. Sen sijaan hän kannustaa keskittymään tekemään arjessa oikeita ja terveellisiä valintoja.

– Tämä vie aikaa ja vaatii omistautumista, epäonnistumisia ja virheistä oppimista, hän listaa.

Voit katsoa yllä olevalta videolta Cearan päivitykset alkaen päivää ennen suurta operaatiota aina siihen, miltä vartalo näytti kolme kuukautta operaation jälkeen.

Lähteet: Caters, Daily Mail ja Instagram

Lue myös:

    Uusimmat