Catherine Middletonin perhelomasta nousi kohu

Catherine Middletonin perheen lomailu unelmasaarilla häiritsee muita turisteja.

Cambridgen herttuatar Catherine Middletonin perhelomailu paratiisisaarilla ei suju mutkattomasti, kertoo Daily Mail -lehti. Herttuatar lomailee parhaillaan vanhempiensa, Pippa-siskonsa ja James-veljensä seurassa Karibialla sijaitsevan Mustiquen paratiisisaarella. Perheen läsnäolo on aiheuttanut paljon päänvaivaa muille turisteille, jotka joutuvat nipistämään lomailumukavuudestaan reippaasti.

Arvovaltaisen perheen läsnäolo on tiukentanut runsaasti turvatoimia. Lomalaiset eivät saa vuokrata ajoneuvoja, sillä heidän pelätään ottavan kuvamateriaalia perheen hulppeasta villasta. Lisäksi heidän tarvitsee ilmoittaa etukäteen, jos he haluavat syödä saaren hotellien ravintoloissa erikoiskyyditysten takia. Lomalaiset eivät ole päässeet turvajärjestelyjä pakoon edes rannalla, vaan turvamiehet ovat saattaneet kysellä vierailijoiden motiiveja rantakävelyiden aikana. Turistit ovat olleet perin juurin närkästyneitä lomansa pilaamisesta, ja brittilehdistössä asiasta on noussut melkoinen kohu.

Catherinen perheen seuraan liittyy lähiaikoina prinssi William, joka suuntaa lomansa jälkeen useaksi viikoksi Falklandinsaarille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat