Carolinan maalitehtailu oli liikaa – Edmonton-fanin erikoinen temppu herättää hilpeyttä

Carolina Hurricanes kukisti Edmonton Oilersin 7-4-lukemin yön NHL-kierroksella. Edmontonin kotiyleisö reagoi tappioon kukin omalla tavallaan, mutta eräs kannattaja käänsi kelkkaa kesken ottelun.

Vierasjoukkue Carolina aloitti ottelun upeasti, kun se eteni 3-0-johtoon vain reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. Toisessa erässä Carolina johti ottelua jo parhaimmillaan 6-1, mutta Edmonton nousi vielä taisteluun mukaan. Lopulta pisteet lähtivät vierasjoukkueen matkaan 7-4-lukemin.

Tappio oli Edmontonille toinen perättäinen kotikaukalossaan. Ottelun loppupuolella nähtiin erikoinen tilanne, kun kamera siirtyi 6-4-tilanteessa tulleen pelikatkon aikana kuvaamaan Carolinan vaihtopenkkiä.

Huomio kiinnittyy kuitenkin nopeasti vaihtopenkin takana istuvaan Edmonton-kannattajaan, joka on juuri riisumassa fanipaitaansa. Suureksi yllätykseksi Edmonton-paidan alta paljastuu vierasjoukkue Carolinan logoa kantava paita.

FOX Carolinan julkaisema video tilanteesta on herättänyt paljon hilpeyttä Carolinan fanien keskuudessa. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.