Cameron Diaz paljastaa: Hiukseni leikattiin vahingossa lyhyiksi

Näyttelijä Cameron Diaz myöntää, että hänen polkkatukkansa leikattiin vahingossa.

Viime vuoden lopulla pidemmistä hiuksistaan luopunut Cameron Diaz, 39, myöntää, että hänen ei ollut tarkoitus alunperin luopua kutreistaan.

Kampaajana työskentelevä Diazin ystävä ei ymmärtänyt näyttelijättären ohjeita siitä, kuinka hän toivoi hiuksensa leikattavan. The Tonight Show -keskusteluohjelmassa Jay Lenon vieraana viihtynyt Diaz kertoi yksityiskohtaisesti kohtalokkaan illan tapahtumista.

– Kello oli noin kymmenen illalla ja me pyörimme ympäriinsä ja leikkasimme hiukseni. Siinä tuli pieni väärinymmärrys, kun olisin halunnut, että hiuksiani leikataan vain vähän, Diaz paljastaa.

Pitkiin hiuksiin tottuneen Diazin tunnereaktio oli voimakas, kun hän huomasi hiustensa lyhentyneen merkittävästi.

– Minä puhkesin kyyneliin. Tunsin oloni hyvin haavoittuvaiseksi. Oli järkyttävää todeta naisena, että hiukseni olivat poissa, Diaz kuvailee tunteitaan.

Diaz kertoo, että myös hänen hiuksensa leikannut ystävätär oli poissa tolaltaan, kun näyttelijätär puhkesi kyyneliin. Muutaman päivän kuluttua näyttelijätär alkoi kuitenkin jo tottua uuteen hiusmalliinsa. Myös välit ystävättären kanssa ovat ennallaan.

– Minulla ja hänellä oli todella paha mieli. Lähetin myöhemmin hänelle sähköpostia, jotta hän tietäisi etten ole vihainen, Diaz kertoo.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja