C More listasi F1-kauden viisi toistaiseksi suurinta onnistujaa – nuori veri jyllää, kärjessä yllätys: "Ollaan totuttu vähän eri tasoon"

C Moren F1-tiimi listasi kauden viisi suurinta onnistujaa, kun kautta on takana 14 kisaa. Listan kärjessä jyllää nuori veri.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
La: Aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Suuri yleisö voi pitää yllättävänä, että MM-sarjaa ylivoimaisesti johtava, kuudetta maailmanmestaruuttaan jahtaava Lewis Hamilton on listassa vasta kolmannella sijalla. Alla tulevat perustelut.

5. Valtteri Bottas, Mercedes

– Valtteri on ajanut minun mielestäni paljon paremman kauden kuin viime kaudella. Hän on mennyt eteenpäin ajamisessa, asiantuntija Ossi Oikarinen kehuu.

4. Carlos Sainz, McLaren

Sainz on kerännyt yli tuplamäärän pisteitä (58–25) tallikaveriinsa Lando Norrisiin verrattuna. 

– Hän on tasainen, vakuuttava jyrä kilpailuissa, selostaja Niki Juusela suitsuttaa.

3. Lewis Hamilton, Mercedes

Hamiltonilta ollaan totuttu vähän eri tasoon, kuten Oikarinen sanoo. Britti ei ole dominoinut varsinkaan aika-ajoja siinä määrin kuin häneltä on aiemmin parhaimmillaan nähty.

– Hyvin hän ajaa edelleen, sitä ei voida kieltää, mutta jos kuljettajan suorituskykyä rankataan ja otetaan auto pois, meidän mielestämme hän on kolmannella sijalla, Oikarinen naulaa.

2. Max Verstappen, Red Bull

Oikarinen muistuttaa, ettei Red Bull ole kaikissa olosuhteissa voittava auto, ja Verstappen on usein joutunut hanskalla paikkaamaan tilannetta.

– Max on ajanut äärimmäisen hyvin, ottaen huomioon, mikä auto on.

1. Charles Leclerc, Ferrari

– Hän on ajanut upeasti ja ottanut valtikan Ferrarin tallissa. Alkuvuodesta ajatettiin (Sebastian) Vetteliä MM-taistoon ja voittoon ja Leclerc oli tallin juniori ja kakkoskuski. Nyt asetelma on kääntynyt aika hyvin ympärilleen ja Ferrarilla on minun mielestäni uusi kuningas, Oikarinen paaluttaa.

Lue myös:

    Uusimmat