Mainos

Bruce Springsteen stadionille heinäkuussa

Bruce Springsteen esiintyy perjantaina 11. heinäkuuta Olympiastadionilla, Helsingissä. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa tiistaina 4.12.

Amerikkalaisen rockin peruskallio Bruce Springsteen saapuu ”maailman parhaaksi rockbändiksi” julistetun The E Street Bandin kanssa konsertoimaan Suomeen heinäkuussa. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa tiistaina 4.12. kello 9.00.

Bruce Springsteen on vieraillut Suomessa vain kerran aikaisemmin. Kesällä 2003 hän esiintyi loppuunmyydyllä Olympiastadionilla kahtena iltana peräkkäin lyöden samalla rockkonserttien kaikkien aikojen yleisöennätykset. Paikalla oli yhteensä 89.856 ihmistä. Edellinen yleisöennätys oli Michael Jacksonin nimissä, sillä hän keräsi vuonna 1997 kahteen stadionkonserttiin yleisöä yhteensä 87.000. Bruce Springsteen oli ilmeisesti itsekin tyytyväinen stadionin hurmokseen, sillä hän lupasi silloin palaavansa Suomeen uudelleen.

Bruce Springsteenin lukuisista albumeista monet ovat rockin ehdottomia kulmakiviä: Born To Run (1975), Darkness On The Edge Of Town (1978), The River (1980), Tunnel Of Love (1987) ja Human Touch (1992). Ylittämättömin näistä on maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa myynyt Born In The USA vuodelta 1984. Edellisen Suomen vierailunsa jälkeen hän on julkaissut kolme albumia, akustisen soolelevyn, folk-albumin sekä E Street Bandin kanssa tehdyn The Rising -levyn.

”Pomon” ajankohtainen albumi on lokakuussa julkaistu Magic, joka on ensimmäinen The E Street Bandin kanssa tehty tuotos viiteen vuoteen. Levy nousi julkaisuviikollaan suoraan Billboardin Top 200 listan ykköseksi ja se on rikkonut tuplaplatina -ja platinarajoja ympäri maailmaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.