Mainos

Brittimiljonäärille elinkautinen maksetun seuralaisen murhasta – "Rakastin häntä"

Walesilaismiljonääri Peter Morgan on saanut elinkautisen naisseuralaisensa murhasta.

BBC:n mukaan 54-vuotias Morgan kuristi 25-vuotiaan Georgina Symondsin viime tammikuussa, kun sai kuulla naisen aikovan jättää hänet.

Walesilaisnainen oli maksullisen seuralaispalvelun työntekijä, ja veloitti Morganilta 10 000 puntaa kuussa. Nainen ilmoitettiin kadonneeksi tammikuussa, kun hän ei tullut hakemaan tytärtään koulusta.

Morgan on myöntänyt tappaneensa naisen, mutta kielsi murhanneensa hänet. Morgan sanoi surmanneensa naisen, koska tämä kiristi häntä. Morgan sai oikeudessa elinkautisen, joka on Britanniassa 25 vuotta.

Vetosi aspergeriin

Morganin asianajajan mukaan hänen asiakkaansa kärsi mielenterveysongelmista, jotka olivat pahentuneet pitkittyneen stressin myötä. Oikeuden tuomari sanoi, että Morganilla oli aspergerin lievä muoto, mutta naisen surman suunnittelussa hän osoitti täydellistä itsensä hallintaa.

Tuomari myönsi kuitenkin, että Symonds oli provosoinut ja kiristänyt Morgania, sekä rikkonut hänen luottamuksensa räikeällä tavalla.

Morgan myönsi tappaneensa Symondsin, kun poliisit löysivät naisen kännykän hänen Porschestaan. Mies sanoi ottaneensa puhelimen, jotta nainen ei enää ostaisi huumeita.

Kun häneltä kysyttiin oliko hän surmannut naisen, hän vastasi:

– Kyllä. En tiedä miksi tein sen.

Naisen ruumis löytyi muoviin kiedottuna Morganin maatalonsa piharakennuksesta.

Morgan kertoo aloittaneensa seuralaispalvelun käytön keski-iän kriisissä. Hän sanoo, ettei aikonut tavata ketään yhtä kertaa enempää, kunnes hän tapasi Georgina Symondsin. Morgan sanoi rakastavansa naista.

Morgan sanoi naisen uhanneen lähettää miehestä intiimejä kuvia hänen perheelleen, ellei hän lähettäisi naiselle edelleen rahaa.

Morgan myös kuunteli naisen puheluita salaa. Hän kuuli Symondsin puhuvan toiselle miehelle, kuinka hän aikoi jättää Morganin heti, kun tämä olisi luovuttanut yhden asunnoistaan Symondsin nimiin.

Morgan sanoi, että Symonds oli ollut hänen paras ystävänsä, vaikka hän aina tiesikin suhteen loppuvan, jos hän ei antaisi naiselle rahaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.