Brittihovissa kuohuu jälleen – prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archie-vauvalla jo kolmas lastenhoitaja

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat vaihtaneet lastenhoitajia tiuhaan.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoisella Archiella on ollut jo kolme lastenhoitajaa kuuden viikon aikana. Lähteiden mukaan herttuaparilla on ollut vaikeuksia valita lapselleen sopivaa hoitajaa.

– Vauvan elämän eri vaiheissa on erilaisia tarpeita. Ensimmäinen lastenhoitaja oli yöhoitaja, lähde kertoo The Sun -lehdelle.

– Harry ja Meghan eivät halua kiirehtiä tai ottaa mitään riskejä päätöksen tekemisessä. Se on hyvin henkilökohtaista ja voi riippua vauvan ja vanhempien tarpeista.

Muutokset herttuaparin henkilökunnassa herättävät mielenkiintoa, sillä useampi Meghanin henkilökunnan jäsen on aiemmin irtisanoutunut lyhyen ajan sisällä. Meghanin henkilökohtaisen sihteerin avustaja Amy Pickerill ilmoitti maaliskuussa jättävänsä tehtävänsä kuninkaallisen vauvan syntymän jälkeen.

Viime vuoden lopulla Meghanin henkilökohtainen assistentti Melissa Touabti irtisanoutui ja herttuaparin väliaikainen yksityissihteeri Samantha Cohen ilmoitti, ettei halua työsuhteestaan vakituista ja aikoo jatkaa muihin tehtäviin sen jälkeen, kun herttuatar synnyttää esikoisensa.

Tammikuussa herttuattaren henkivartija irtisanoutui vain kuuden kuukauden palveluksen jälkeen.

Lähteet: The Sun, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat