Mainos

Herttuatar Meghan yllätti hovin jälleen – tällaisen lastenhoitajan kuninkaallinen haluaa esikoiselleen: "Se on tärkeää hänelle"

1:15
Herttuatar Meghan vihjaili lasketusta ajasta

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry haluavat palkata esikoiselleen amerikkalaisen lastenhoitajan – joka voisi mahdollisuuksien mukaan olla mielellään mies. 

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn esikoisen syntymää odotetaan kiivaasti ympäri maailman.

19. toukokuuta vuonna 2018 naimisiin menneen parin vauvan laskettu aika on huhti-toukokuun vaihteessa ja kuninkaallisen perheen yhteisestä alkavasta elämästä tihkuu lähes päivittäin lisätietoja. 

Yhdysvaltalaissyntyinen Meghan on hätkähdyttänyt sekä hovia että kansakuntaa useilla toimillaan sekä toiveillaan, jotka ovat kuninkaallisten mittapuulla varsin poikkeuksellisia.

Hiljattain Kensingtonin palatsi muun muassa tiedotti, etteivät Harry ja Meghan aio ilmoittaa esikoisensa syntymästä välittömästi, vaan haluavat juhlistaa perhetapahtumaa ensin yksityisesti. 

The Sun uutisoi, että nyt on saatu tietää Meghanin haluavan lapselleen amerikkalaisen lastenhoitajan. Lisäksi Harry ja Meghan pitävät mahdollisena, että hoitaja voisi olla mahdollisesti mies. 

Työhön palkattu lastenhoitaja asuisi kuninkaallisen perheen kanssa Frogmore Cottagessa ja tienaisi noin 80 000 euroa vuodessa, työkokemuksestaan riippuen.

Harry ja Meghan aikovat haastatella itse mahdolliset kandidaatit. 

– Meghan oli selkeä kertoessaan värvääjille, että hän suosii amerikkalaista hakijaa britin sijaan, sillä hän haluaa hoitajan tuntevan olevansa osa perhettä sen sijaan, että hän olisi uniformuinen henkilökunnan jäsen, kuninkaallisia läheinen lähde kertoo. 

– Se on tärkeää hänelle, hän ei ole koskaan peitellyt sitä, että hän on erittäin ylpeä amerikkalaisista juuristaan. He ovat myös innoissaan miespuolisen lastenhoitajan mahdollisuudesta. 

Kuninkaallisessa perheessä on usein käytetty Nordlandin opiston lastenhoitajia. Esimerkiksi prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kolmea lasta hoitava Maria Teresa Borrallo on Nordlandin kasvatti.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja