Herttuatar Meghanin hovi kutistuu – jälleen yksi assistentti ilmoitti irtisanoutuvansa

Jälleen yksi työntekijä on ilmoittanut lähtevänsä herttuatar Meghanin palveluksesta.

Herttuatar Meghan menettää jälleen yhden henkilökuntansa jäsenen. Meghanin henkilökohtaisen sihteerin avustaja Amy Pickerill on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä.

Harper’s Bazaarin lähteen mukaan Pickerill lähtee Kensingtonin palatsista herttuaparin lapsen syntymän jälkeen.

– Herttuatar on surullinen hänen lähtönsä vuoksi, mutta on innoissaan hänen puolestaan, sillä hänellä on jännittäviä suunnitelmia. Hän aikoo esimerkiksi viettää aikaa ulkomailla.

Lähteen mukaan Pickerill oli alun perin suunnitellut jatkavansa ainakin vuoden loppuun. Vauvan syntymän myötä on hänen kuitenkin järkevämpää auttaa palkkaamaan uusi työntekijä, joka voi jatkaa, kun herttuatar palaa virallisiin tehtäviinsä.

– He pysyvät ehdottomasti yhteyksissä ja Pickerill on saatavilla, jos tulevaisuudessa tarvitaan apua tai neuvoja, lähde kertoo.

Pickerillin lähtö ei lähteen mukaan tule yllätyksenä, sillä hovissa on tiedetty siitä jo useamman kuukauden ajan.

Pickerill on vuoden sisällä jo neljäs työntekijä, joka on ilmoittanut irtisanoutuvansa Meghanin palveluksesta. Viime vuoden lopulla Meghanin henkilökohtainen assistentti Melissa Touabti irtisanoutui ja herttuaparin väliaikainen yksityissihteeri Samantha Cohen ilmoitti, ettei halua työsuhteestaan vakituista ja aikoo jatkaa muihin tehtäviin sen jälkeen, kun herttuatar synnyttää esikoisensa.

Tammikuussa herttuattaren henkivartija irtisanoutui vain kuuden kuukauden palveluksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat