Mainos

Brittien ”eniten nainut” mies jätettiin jälleen – etsii nyt yhdeksättä vaimoa: "Kieltäydyn luovuttamasta"

Vuodesta 1966 lähtien peräti kahdeksan eri naisen kanssa naimisissa ollut mies uskoo löytävänsä vielä elämänsä rakkauden.

Lukuisista avioliitoistaan tunnettu brittiläinen Ron Sheppard uskoi vihdoin löytäneensä elämänsä rakkauden, kun hän tapasi Cristel Lalecin seitsemän epäonnistuneen avioliiton jälkeen. Sheppard tapasi kahdeksannen vaimonsa asuessaan seitsemännen vaimonsa kanssa Thaimassa, ja mies päätyi kosimaan yhden lapsen äitiä nopealla tahdilla hyvinkin pian edellisen avioliittonsa kariuduttua.

– Tämä on todellista rakkautta. Tämä tulee olemaan viimeinen, lupaan, Parkinsonin taudista kärsivä Sheppard kertoi Mirrorille Lalecin tapaamisen jälkeen. 

Mies aikoo vielä etsiä itselleen elämänsä rakkauden

Valitettavasti 69-vuotias mies joutui kuitenkin taas pettymään, kun nuori morsian karkasi toisen miehen matkaan.

– Kun hän hukkasi kihlasormuksensa, minun olisi pitänyt ymmärtää, että kaikki ei ollut kunnossa. Hän alkoi käydä paljon ulkona ja saada uusia ystäviä.

–  Sitten eräänä lauantaina hän kertoi minulle lähtevänsä ulos. Hän katsoi minua pitkään, kertoi lentävänsä kotiin seuraavalla viikolla ja sanoi hyvästit, Sheppard kertoo ja lisää viimeisimmän vaimonsa estäneen hänet eron jälkeen myös Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun mies sai tietää Lalecin uudesta miehestä, Sheppard katsoi parhaakseen soittaa poliisille ja varmistaa, ettei thaimaalaisnainen vain yrittänyt pysyä maassa laittomasti. Miehellä oli asiasta aikaisempaa kokemusta, sillä eräällä hänen vaimoistaan, 28-vuotiaalla filippiiniläisnaisella oli ollut ongelmia oleskeluluvan kanssa, ja Sheppard oli epäillyt naisen käyttäneen häntä hyväksi maahanpääsyn toivossa.

Sheppard on ollut elämänsä aikana naimisissa 44 vuotta kahdeksan eri naisen kanssa. Miehen pisin avioliitto on kestänyt 13 vuotta, lyhin vain kymmenen kuukautta. Lukuisista pettymyksistä huolimatta mies uskoo löytävänsä vielä elämänsä rakkauden.

– Minua ei ole määrätty kuolemaan yksin. Kieltäydyn luovuttamasta ja aion etsiä jonkun, joka rakastaa minua omana itsenäni, Sheppard kertoo.

Lähde: Mirror

***

4:22

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.